The New York Times оприлюднило відео розстрілу в Бучі

20.05.2022 0 By NS.Writer

Видання The New York Times опублікувало відео страти вісьмох чоловіків в Бучі на Київщині російськими військами та ідентифікували особи жертв, пише radiosvoboda.org.

Відео, зняті 4 березня камерою безпеки та свідком у сусідньому будинку та отримані The New York Times, є доказом того, що чоловіки перебували під вартою російських військ за кілька хвилин до страти.

«Російські солдати, які проводили обшуки, знайшли чоловіків і під дулом зброї змусили всіх дев’ятьох з них, включаючи власника будинку, вийти з дому, сказав пан Скиба. (Іван Скиба, якому вдалося вижити). Солдати шукали у чоловіків татуювання, які могли б свідчити про їхню приналежність до війська, і змусили деяких зняти зимові куртки та взуття. Потім їх повели до російської бази на Яблунській, 144», — йдеться у матеріалі видання.

Відео з дрона, зняте через день, 5 березня, також отримане The Times, є візуальним доказом, який підтвердив розповіді очевидців. На ньому було видно трупи, які лежали на землі біля офісної будівлі на вулиці Яблунській, 144, а біля них стояли двоє російських солдатів.

Читайте також на Newssky «Український проєкт пошуку домівки безпритульним тваринам запрацював у країнах ЄС» та дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс» «Капітуляція Росії пройде не в Києві».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: