Тенденція щодо “китів” вказує на запуск біткоіну невдовзі ще вище

14.10.2020 0 By Chilli.Pepper
  • Цінова динаміка біткоіну останнім часом нарешті починає відбивати фундаментальну силу, виявлену за останні кілька місяців.

  • Практично всі ончейн-метрики на даний час грають на користь “биків”, тоді як інші фундаментальні події, такі як прийняття BTC у якості резервного активу, також сприяють його розвитку.

  • Ця фундаментальна сила може бути тим, що допомогло криптовалюті піднятися з недавніх мінімумів у 9 900 доларів до максимумів в 11 700 доларів, які були досягнуті лише кілька днів тому.

  • Криптовалюта зараз застрягла в процесі консолідації, намагаючись подолати опір у 11 600 доларів.

    Проте, одна тенденція, яка спостерігається при розгляді активності біткойн-китів, вказує на те, що скоро на ринок може вийти потік роздрібних інвесторів.

Біткойн і весь криптовалютний ринок досі бачили тихий торговий день. BTC в основному коливається у районі середньої позначки в 11 000 доларів, тоді як усі альткойни мають аналогічні фази консолідації, повідомляє фінансово-економічну новину bitcoinist.

Останній поштовх вгору, який допоміг вивести ціну біткоінів на поточний рівень, стався одразу після того, як з’явилися новини про те, що Square купила BTC на суму 50 мільйонів доларів, щоб тримати їх на балансі у якості резервного активу.

Ця новина, здавалося, викликала імпульс, який криптовалюта втрачала, врешті-решт допомагаючи привести її до недавнього максимуму в 11 700 доларів.

Одна тенденція, яка спостерігається при вивченні активності китів, дійсно вказує на те, що потік роздрібних інвесторів от-от зайде на ринок.

Підвищення ціни біткоіну стабільно зрастає

На момент написання статті біткоін торгується трохи білше 1% при поточній ціні 11 420 долларов. Рівень, де він торгувався протягом останніх кількох днів.

Важліво зазначити, що як “бики”, так і “ведмеді” значною мірою зайшли в глухий кут у ту годину, коли криптовалюта зросла до 11 700 долларов на початку цього тижня.

Оскільки бики отримали контроль над середньостроковим трендом криптовалюти, існує велика ймовірність того, що подальший підйом є неминучим у найближчій перспективі, але він справді зіткнеться з великим опором у 11 600 доларів.

Ця тенденція серед великих покупців BTC вказує на наближення потоку роздрібних інвесторів

Одна тенденція, яка спостерігається при розгляді так званих “біткоін-китів”, вказує на те, що на ринок швидко входять роздрібні інвестори.

Посилаючись на дані Glassnode, Unfolded пояснив, що скорочення кількості біткоін-китів сигналізує про те, що в них вливаються роздрібні інвестори.

«Історично початок зниження кількості китів BTC часто означав підвищений інтерес з боку роздрібних інвесторів і початок руху до вершини ринку», – пояснили вони, вказуючи на графік нижче.

Зображення від Unfolded. Дані через Glassnode.

Ця тенденція – якщо вона збережеться і надалі – може означати, що серйозний “сухий порошок” знаходиться в кулуарах і чекає на введення в біткоін та агрегований крипторинок.

[“Сухий порошок” – евфемізм, який в першу чергу відноситься до резервів грошових коштів, які кожна окрема компанія активно підтримує, щоб виконувати свої зобов’язання під час економічної кризи. Компанія може активізувати свою кампанію по збільшенню кількості “сухого порошку”, якщо вона передбачає важкі умови на горизонті. Словосполучення “сухий порошок” було прийнято з 17 століття, коли війни велись із гарматами, карамболями та іншою стрілецькою зброєю. Тоді активно використовувався розсипчастий порох, який потрібно було зберігати сухим, щоб зберегти свою ефективність.]


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: