«Таврійські голодні ігри» пана Лаврова

12.08.2021 0 By NS.Writer

Дуже сумно спостерігати за сьогоднішними спробами «головного російського дипломата» пана Лаврова якось завадити проведенню «Кримської платформи».

Майданчик для цього обрано безспірно фундаментальний — а саме «молодіжний фестиваль» «Таврида» під Судаком. Куди там до нього усім цим відням та женевам.

Та якщо розповіді пана Лаврова зігнаному з регіонів РФ «путінюгенду» про «київський нацизм» та його тридцять країн-спонсорів це саме те, чим має займатися особисто міністр відповідних справ РФ напереддень київського самміту — то думаю рівень деградації російської зовнішньої політики залишається істотно недооціненим.

Але мене цікавить інше. Для протидії «Кримській платформі» окупанти нещодавно спробували утворити на півострові «Кіммерійську платформу», просувати яку доручили «Асамблеї народів Євразії», зокрема через чарівну силу кінематографу та іншій масовій культурі. А доручене це було такому собі режисеру Рузіну, на допомогу якому було додано сумнозвісного пана Мурадова.

Як довело у дослідженні «АРК» пан Рудін до свого нинішнього «євразійства» серед іншого підробляв у РФ кінопрокатом фільмів для дорослих. А пан Мурадов у 2015-2020 роках поступово доводив до фіаско інший подібний проект, «Друзів криму» який сепед іншого фінансувався з «общаку» ялтинського злочинного угрупування, що мало «фах» у торгівлі людьми, зокрема й дітьми.

Тому на фоні цих хворобливих специфік виконавців побажань пана Лаврова я, чесно кажучи, порадив би дещо непокоїтися родичам неповнолітніх делегатів «Тавриди». Бо промиванням мозків там явно можуть не обмежитися…


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: