Танкісти та артилеристи ЗСУ провели навчання поблизу лінії фронту

26.09.2021 0 By NS.Writer

Артилерійські й танкові підрозділи Збройних Сил України провели злагодження дій на випадок, якщо противник ризикне наважитись на прорив лінії фронту, пише defence-ua.com.

Танкісти та артилеристи ЗСУ провели навчання поблизу лінії фронту | newssky.com.ua

Розгортання гармат калібру 152-мм “Гиацинт-Б” на польових позиціях, фото – прес-служба Міноборони України

В районі проведення Операції об’єднаних сил (ООС) відбулися навчання підрозділів резерву, які входять до складу Оперативно-тактичного угруповання «Північ», сповіщає прес-служба Міноборони України.

Для проведення навчань були залучені артилерійські підрозділи, озброєні гарматами 2А36 «Гиацинт-Б» і танкові підрозділи на Т-64, що діяли в умовах, максимально наближених до бойових.

Управління цими підрозділами відбувалось з передового пункту управління, розгорнутого у визначеному районі. Навчання відбувались за наступним сценарієм.

Після отримання бойового наказу танкові й артилерійські підрозділи висунулися в район проведення навчань.

Танкові підрозділи виконали нічний марш в умовах обмеженої видимості, прибули в район зосередження та замаскували свою техніку. Удень — танкісти висунулись на вогневі рубежі, виявили та знищили умовного противника.

Збройні Сили України тримають напоготові свою артилерію крупного калібру

Артилеристи зосередилися на управлінні системою вогню та визначенні цілей умовного противника.

«Як повідомив керівник цих навчань, підрозділи резерву показали високий рівень взаємодії та злагодженості на різних етапах навчання, а саме під час висування на визначені рубежі, розгортання сил та засобів, маскування, застосування різноманітних тактичних прийомів протидії противнику», — підсумували в прес-службі Міноборони.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: