Суперкари зібрались для гонки на прискорення – Тесла “знищує” усіх

25.09.2017 0 By Chilli.Pepper

Независимо від того, насколько круто ганяють “топливні пьяниці”, вони все ще не можуть виграти в Тесли у гонці на четверть милі, повідомляє mashable.

Потрібні докази? Ознайомтеся з останнім випуском «Greatest Drag Race» Motor Trend в світі, який зафіксував Tesla Model S P100D і деяких з найшвидших автомобілів, доступних сьогодні, включаючи Porsche 911 Turbo S і Ferrari 488 GTB.

Тесла в значній мірі “пригнічує” всіх у гонці за 10,5 секунди. Єдиними гідними конкурентами були дві машини, згадані вище, з 10,6 секундами.

Звичайно, якби гоночний трек був тільки трохи довше, ці два звіра (і, можливо, McLaren 570GT) обігнали б Тесла, яка має максимальну швидкість в 155 миль на годину. Але це була гонка на чверть милі, і тут Тесла в значній мірі є королем.

Подальші приклади домінування Тесли, див. Модель X, виграє гонку на чверть милі проти Ламбо. Насправді, єдиний автомобіль, який колись обіграв Теслу в гонці за чверть милі, був суперкар Rimac Concept S від Хорватії, і це було проти Tesla Model S P90D.

Гоночні досягнення Tesla ще більше вражають, коли ви приймаєте до уваги вагу Тесли (це був найважчий автомобіль у гонці) і той факт, що це не справжній спортивний автомобіль – це сімейний седан.

Всі ці суперкари повинні будуть повернутися на креслярську дошку – або замінити свої двигуни на електричні – якщо вони хочуть виграти наступного разу.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: