Суд відкрив провадження щодо анулювання ліцензії телеканалу «Наш»

23.09.2021 0 By NS.Writer

Окружний адміністративний суд здійснить спрощене позовне провадження, пише zn.ua.

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження в рамках якого буде розглядатися питання анулювання ліцензії на мовлення для телеканалу «НАШ». Про це повідомляє УНІАН.

Справа буде розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

«Суд, ознайомившись з позовною заявою та доданими до неї матеріалами, ухвалив відкрити провадження в адміністративній справі про анулювання ліцензії на мовлення для телеканалу», — йдеться в повідомленні суду.

2 вересня Національний рада з телерадіомовлення заявив, що застосував п’ять санкцій за поширення мови ворожнечі в ефірі каналу. Так, «НАШ» отримав від Нацради штраф і позов до суду про анулювання ліцензії за неусунення порушень норм законів, що передбачають неможливість трансляції програм і передач, які провокують у суспільстві розбрат і ненависть.

У передачі «Важливе» міністр юстиції часів Януковича Олена Лукаш заявила, що нинішня влада України і її союзники в боротьбі з російською агресією становлять загрозу і небезпеку для людей: «Для влади зручно, щоб військові дії тривали. Це знімає з неї відповідальність за те, що відбувається в країні, це дає можливість спокійно наживатися, грабувати і закривати рот всім опонентам і при цьому для того, щоб люди вірили в якісь мирні процеси… ».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: