Strix Leviathan прагне побудувати кращу корпоративну платформу для кріптоторговлі

29.01.2018 0 By Chilli.Pepper

Ми досі перебуваємо на ранній стадії криптовалют – або, принаймні, на це сподіваються всі стартапи, які заходять на цю територію. І коли діє “золота лихоманка”, все ще багато грошей, які можна зробити, продаючи “кайло” (або установки ASIC) майнерам. Тому не дивно, що зараз ми бачимо появу нового класу B2B стартапів у криптографії (поміркуйте про Trading Technologies і TradeDesk).


Серед новітніх “інтервенцій” у цей бізнес – компанія Strix Leviathan з Сіетлу, яка будує платформу кріптоторговлі для таких великих компаній, як хедж-фонди, банки та традиційні корпоративні компанії, які не бажають створювати власну торгову інфраструктуру.

Strix Leviathan була заснована Джессі Проудманом, який раніше заснував Blue Box у 2003 році, компанію хмарних обчислень, зосереджену на приватному розгортанні хмар, і потім придбану IBM у 2015 році.

Проудман каже, що він почав відстежувати кріптовалютні ринки вже досить тривалий час, але тільки влітку минулого року, коли він отримав позицію партнера в IBM, він почав фокусуватися на темі. “Цей набір технологій нагадує мені мій стартап у 1997 році – на самому початку інтернету”, – сказав він. За його твердженням, те, що ми маємо сьогодні, являє собою набір технологій, розгорнутих в реальному світі і забезпечуючих досить велику екосистему, але існує величезна проблема з призначеним для користувача інтерфейсом, оскільки для розуміння таких систем потрібно багато місяців навчання.

© Today Extra News


Проект почався з того, що Проудман хотів побудувати свою власну алгоритмічну торговельну платформу для криптовалют, щось схоже на ідею сучасності, враховуючи, що дні простого заощадження, схоже, завершуються. У цьому процесі, проте, він також дізнався про тонкощі і дивацтва багатьох основних бірж. “Ми знаходимося в час молодиги ринку, де багато бірж мають проблеми з API”, – сказав він. Це означає, що обмін може ніколи не підтвердитися при проведенні операції або, наприклад, за обставин перевищення часу очікування.

Strix Leviathan, Проудман і його команда в даний час будують підключаємий торговий механізм, який може обробляти підтримку нових бірж, при виході їх у Інтернет, а також ідіосинкразію [своєрідні, неспецифічні реакції] платформ.

У своєму теперішньому втіленні, Strix Leviathan (це ім’я справді не сходить з уст, чи не так?) відбудеться з двох частин: механізму поглинання даних, який витягує історичні дані про купівельну силу різних криптовалют і пов’язаних даних, щоб компанія могла будувати свої автоматичні алгоритми торгівлі і торгового механізму виконання. Зараз акцент робиться на механізмі виконання, який, на думку Проудмана, може навіть представляти інтерес для існуючих кріптокомпаній, не задоволених своєю поточної торгової інфраструктурою. На даний час платформа підтримує всі основні біржі, включаючи GDAX, Bitfinex, Binance й т. і.

© pixabay


Що стосується автоматизованого трейдингового аспекту бізнесу, команда все ще намагається визначити, як це зробити і як вивести його на ринок.

Проект в даний час є самофінансованим, але, з огляду на репутацію Проудмана, ми, швидше за все, побачимо раунд фінансування.

Джерело


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: