Стартап з білоруським корінням Moodmate залучив $200 тисяч

16.12.2021 0 By NS.Writer

Стартап з білоруським корінням Moodmate закрив перший раунд інвестицій на суму $200 000. Про це AIN.UA розповіли представники Moodmate.

Чим займається Moodmate

Moodmate — це тренер з покращення настрою. Особливістю його принципу дії є коригування деструктивних патернів поведінки та мислення через програвання життєвих ситуацій. Стартап запущений у 2020 році командою психологів і програмістів з Білорусі.

У сервісу — 50 000 активних користувачів, команда стартапу — десять людей. Третина користувачів Moodmate приходять за рекомендаціями, 40% користувачів займаються 5-7 разів на тиждень.

Інвестори

Інвестиції у проект склали $200 000. Лід-інвестором виступив український фонд Digital Future, який нещодавно зробив 4 екзити, детальніше про це ми писали тут. Для Digital Future це вже не перший проект у схожій тематиці. Не так давно Олексій Вітченко, керівник фонду, запустив проект онлайн-терапії Calmerry і інвестував у його розвиток $5 млн.

Окрім того, в Moodmate інвестували два бізнес-ангели: Микита Мікадо (співзасновник і очільник білоруського «єдинорога» PandaDoc) та Павло Голубєв (засновник і СЕО Appodeal).

На що спрямують інвестиції

Залучені кошти стартап планує направити на експансію на ринок США, розвиток ефективності власного методу покращення настрою та залучення до команди Chief Marketing Officer та продакт-менеджера. У Moodmate є додатки для iOS та Android, а також боти у Telegram і Facebook. Наступним етапом стане запуск версії для веб, Instagram, Twitter та корпоративних месенджерів, зокрема, Slack.

На даний момент сервіс виходить на ринок США та вже запустив англомовну версію. Окрім В2С Moodmate тестує й В2В-напрям, проводячи R&D з AI для моніторингу ментального здоров’я співробітників компанії.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: