ССО Мавританії проявили інтерес до української бронетехніки

27.09.2021 0 By NS.Writer

Делегація Міноборони Мавританії прибула до України та оглянула продукцію підприємства «Українська бронетехніка».

Представники Мавританії та підприємства «Українська бронетехніка». Вересень 2021

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на компанію «Українська бронетехніка».

Офіційна делегація Міністерства оборони Ісламської Республіки Мавританія працювала за запрошенням підприєства.

Делегацію очолив командувач Сил спеціальних операцій (ССО) бригадний генерал Мохаммед Ульд Шейх Ульд Боіде.

Візит відбувався на технічній базі підприємства у Нових Петрівцях, де проведено ознайомлення з продукцією та перспективними проєктами компанії.

Делегація зазначила, що технічні рішення кожного з представлених зразків відповідають найвищим вимогам замовника.

«Я вражений успіхами, яких вам вдалося досягти за такий короткий термін. Це підтверджує мої висновки про те, що виконання замовлень відбуватиметься відповідно до умов та термінів контрактування», — зазначив Мохаммед Ульд Шейх Ульд Боіде.

Представники Міністерства оборони Мавританії приділили особливу увагу питанням укомплектування ССО Мавританії сучасними системами озброєння.

В тому числі командно-штабними машинами, колісною бронетанковою технікою, машинами спецпризначення на їхній базі:

– мобільними комплексами із безпілотними літальними апаратами;

– радіоелектронними контр БПЛА системами;

– дистанційно керованими бойовими модулями;

– модулями із протитанковими комплексами.

«Отримання зовнішньоекономічних контрактів — одна з умов сталого розвитку підприємства, — зазначив генеральний директор підприємства «Українська бронетехніка» Владислав Бельбас.

Українське підприємство сподівається на продовження переговорів щодо постачання військової техніки та озброєння в інтересах Збройних сил Мавританії.

Нагадаємо, у 2021 році технічну базу підприємства «Українська бронетехніка» відвідала делегація Міноборони Індонезії. Тоді повідомлялось, що презентована військова техніка та озброєння потенційно цікава силовим структурам Індонезії.

У липні 2020 року 28-ма окрема механізована бригада Збройних сил України отримала бронеавтомобілі «Новатор» розроблений компанією «Українська бронетехніка».

Вже 26 лютого 2021, Національна гвардія України отримала партію спеціалізованих броньованих автомобілів «Новатор». Машини було передано в рамках реалізації державного контракту.

У серпні компанія першою представила автомобіль по дослідно-конструкторській роботі (ДКР) «Сайгак» — автомобіля заміну УАЗ-496 у ЗСУ. Машина на базі серійного шасі Toyota Hilux доопрацьована під технічне завдання і адаптована до використання українськими військовими.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: