Спокій для нашої перемоги

07.03.2022 0 By NS.Writer

Слава Ісусу Христу! Дорогі друзі. Улюблені у Христі українці.

Ви показали мені живу Церкву і Живого Бога діючого на землі. І за це я буду вдячний українцям та Українській Церкві на кінця земного життя.

Оскільки Бог довірив мені пастирувати і вчити хочу дати кілька порад.

1. Не панікувати. Паніка дуже шкідлива, вона передається від людини до людини і вимикає розум і почуття. Не допускайте в серці злість, проклятий сатаніст Путін нічого від вашої злості не потерпить, а вам буде погано. Краще молитися про прискорення Божого суду на цього сатаніста і злочинця і всіх хто є його спільником. Моліться Богу, нехай щогодини один раз «Господи Помилуй нас і спаси Україну».

2. Не передавайте чуток і пліток ніяких. Війна це жах і перший кого вбивають на війні-Правда. Серед так званої «інформації „може бути маса брехні сфабрикованої путінськими“ геббельсами» і не треба навіть мимоволі бути її провідником. Залиште бути брехуном на частку агресора. Не вішайте в мережу фотографій українських військових і техніки, це бачать не тільки ваші друзі, а й вороги українського народу. Вони будуть це використовувати проти них.

3. Стережіться шахраїв. Будуть дзвінки «з банків „або“ від родичів потрапили в біду „з“ військкоматів», від яких людей які хочуть Вам «допомогти». Уважно стежте за готівкою в магазинах. Під час війни радянська влада завжди використовувала масову печатку фальшивих купюр. Під час війни завжди зростає злочинність і в першу чергу шахраї і злодії. І шахраї будуть направляти на диверсії путінські спільники.

4. Не приймайте ніяких рішень на емоціях від страху або гніву або злості. Всі ці емоції від лукавого. Навіть якщо потрібно дуже терміново прийняти рішення, подаруйте три секунди Богу і помоліться Ісусовою молитвою. «Господи Ісусе Христе Сину Божий помилуй мене» або просто «Господи помилуй» і робіть що повинно.

5. Наслідуйте Божої чесноти. Любові до Бога і своїх ближніх, до дітей і онуків, до всього українського народу, надії на допомогу Божу. Вірі в Бога, але вірі не просто інтелектуальній згоді з вченням Церкви, а вірі як гострому бажанню присутності Бога у Вашому житті. Тільки ці чесноти від Бога дадуть справжні, а не фальшиві чесноти цивільні і національні. Мужність і відвагу, милосердя і співчуття, мудрість і розумність.

6. Віра без справ є мертва, каже апостол Яків. Хто може взяти в руки зброю і захищати свою Україну, нехай йде і захищає і не сумнівається в тому, що його руки Бог віддав суд на загарбником і вбивцею. Милосердя і солідарність з ближнім. Киньте в смітник слова «моя хата скраю», допомагайте один одному чим можливо. Тільки в єдності сила проти окупанта.

Хто може допомагати ближнім в гуманітарній катастрофі неминуче приходить з війною, нехай допомагає, хто може надихнути словом Нехай говорить, хто піснею-нехай співає. І всі будемо молитися про прискорення Божого суду на вбивць і грабіжників що напали на Україну. Нехай живе і процвітає вільна Україна. Українці завжди були і є людьми вільними. Разом молимося: «Боже, великий, єдиний, нам Україну храни!»

Амінь

Ексклюзив

ИеромонахІєромонах Феофан Полоцький (Скоробогатов), доктор богословських наук


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: