Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

14.01.2025 0 By Writer.NS

Співвласник «Галі Балуваної» Володимир Матвійчук відкрив перший магазин заморожених страв Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це підприємець розповів у коментарі Forbes Ukraine, передає ain.ua.

Ілюстративне фото

Площа закладу — 120 кв.м. Інвестиції у відкриття не розголошують.

У меню фастфуду MultiBar — супи, український борщ, салати і напої. 50% виручки, каже Матвійчук, складають продажі з Multicook, ще 50% — з MultiBar. Українці частіше беруть заморожені страви, а американці куштують фастфуд.

Усі Multicook надалі відкриватимуть у форматі з MultiBar. До кінця 2025 року планують відкрити 150 таких закладів закордоном.

Матвійчук відкрив перший магазин заморожених страв «Галя Балувана» у 2018 році. Зараз компанія працію за франчайзингом під брендом «Галя Балувана» в Україні і MultiСook — закордоном.

З 2022 року франшизи «Галі Балуваної» не продають. Бізнес сфокусований на міжнародній експансії. Перший Multicook у США зʼявився у січні 2024 року у Філадельфії. Паушальний внесок франшизи коштує у США €5000, роялті — €100.

Читайте також на Newssky «Український бронеавтомобіль Inguar-3 пройшов тестування та отримав перші замовлення. Що відомо наразі» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: