“Сонячний дах” Тесла доступний для попереднього замовлення

11.05.2017 0 By Chilli.Pepper

Ви також можете з’ясувати, скільки це буде коштувати у експлуатації, щоб піти за зеленими.

Тесла, Сонячний дах

 

Тесла не зовсім виконали свою обіцянку почати продажі сонячних дахів Solar Roof в квітні, але, на щастя, не довелося чекати набагато більше часу, щоб “натиснути на курок”, повідомляє engadget. На сьогоднішній день, ви можете попередньо замовити замасковані осередки сонячної енергії Тесли в текстурованих або гладких варіантах напередодні перших установок у США в літній період (у 2018 році в інших місцях). У той час як ціна буде варіюватися в залежності від вашого будинку, звичайно ж, компанія вважає, що «типовий» покупець буде платити  близько $21,85 за квадратний фут (0,092 м.кв.), замість $24,50 за звичайний дах. Не те, що там буде багато таємниць незалежно від того, скільки ви платите – Тесла пропонують калькулятор вартості, щоб з’ясувати ваші реальні витрати.

Інструмент використовує розмір даху, місцеві ціни на електроенергію і навіть регіональні рівні сонячного світла, щоб оцінити вартість даху, а також вартість енергії, яку ви хочете зробити. Тесла переконані, ви, ймовірно, заощадите гроші в довгостроковій перспективі, але це дає вам можливість дізнатися, чи є це правомірним для вашого житла. Навіть якщо ви скептично ставитесьдо методів Тесли, це повинно принаймні сказати, чи є життєздатним сонячний дах. Ви не можете кинутися за ним, якщо ви перебуваєте у вічно похмурій області.

Що б ви не вирішили, це, безумовно, один з грандіозніших експериментів Тесли. Компанія вже “занурилась” в енергію через свої PowerWall батареї (які поставляються з дахом) і існуючі продажі SolarCity , але це зовсім інша справа запропонувати ультрасучасну сонячну енергію безпосередньо споживачам. Існує значно ширша аудиторія сонячної енергії, ніж для автономних акумуляторів, і незрозуміло, скільки людей візьмуть на себе це або пограють із неї зі звичайними панелями. При цьому сказав, ім’я та розумні технології Тесла, можливо, по крайней мере, отримати свою ногу в двері. З урахуванням вищесказаного, ім’я Тесли і розумні технології можуть, принаймні, зробти крок у двері.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: