Сірійські повстанці інсценували страту полонених ІДІЛ

09.12.2015 0 By Chilli.Pepper

Сирійські повстанці вишикували групу бійців ІДІЛ/ДАІШ для екзекуції – тільки потім сховали до кобури зброю і зберегли життя людей, щоб показати, що вони не були таким лихом, як кровожерливі терористи.

У блискучому відео, під назвою “Мусульмани не є злочинцями”, дев’ять джихадистів, одягнених в помаранчовий одяг пройшли повз стіл із викладеними в лінію пістолетами, котрі супроводжуючі в масках конвоіри підібрали по черзі, перш ніж націлити їх на похилені голови ставших на коліна ув’язнених, повідомило Daily Mail у вівторок.

В останню мить, замасковані члени Фронту Леванту відвели свою зброю і зняли маски – на відміну від численних пропагандиських відео Ісламської держави, на яких показують головорізів-екстремістстів вбиваючих заручників у найбільш порочній формі.

Священик, одягнений у білий одяг закликає, здавалося б, здивованих полонених, покаятися, додавши, що “це не є нашою політикою. Ми не зло”.

Дев’ять бранців були повернуті у в’язницю.

Фронт Леванту – коаліція повстанців, створена рік тому, щоб боротися проти ІДІЛ і сирійського уряду в Алеппо.

Його бійці, які отримують зброю з Туреччини, минулого місяця відбили два райони від ІДІЛ в північному Алеппо.

У суботу закладена в автомобіль бомба ІДІЛ вибухнула в Алеппо, убивши принаймні сім повстанців у місті Тел Ріфаат, повідомив Сирійський Спостерігач.

За матеріалами: nypost.com


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: