“Що б ви зробили, якби не боялись?”

29.04.2016 0 By Chilli.Pepper

“Що б ви зробили, якби не боялись?”

головний герой

Пол Олінгер

Протягом чотирьох років, це повідомлення Пол Оллінгер бачив кожного робочого дня на плакатах розміщених у всіх офісах Facebook. Лише нещодавно він зрозумів, якою мала бути його особиста відповідь.

“Я хотів би зробити комедію”, сказав він. “Це те, що я зроблю”.

Оллінгер працював в продажах на Facebook в період з 2007 по 2011 рік, що означає – він один із перших 250 співробітників компанії.

Сьогодні, у віці 47 років, він живе в Атланті, комік і автор нової книги “Ви повинні повністю отримати MBA”, комедійний гід для тих, хто вагається чи є зміст звернутися до бізнес-школи. Він ніколи не був такий щасливий.

Це не означає, що перехід до комедії був легким. Насправді, це було досить жахливо.

Оллінгер знав, що у нього була пристрасть до комедії у зачній мірі, ще в його перший рік в бізнес-школі, в “Tuck” Школі Бізнесу в Дартмуті у 1995 році. Його попрохали організувати шоу талантів школи та він усвідомив, що це досить захоплююче – розповідати анекдоти перед натовпом.

У той час, однак, він подумав, що було б розумніше, закінчити навчання і знайти постійну роботу, яка дозволила б йому виплатити свої студентські кредити і підтримувати сім’ю, яку він сподівався мати.

У період з 1997 по 2014 рік він працював в “Launch Media”, яка пізніше була придбана Yahoo, Facebook і технологічною компанією соціальної реклами під назвою Shift, з дворічною перервою між ними, для роботи в імпровізації.

плакат у офісах Facebook

“Що б ви зробили, якби не боялися” Гевін Ллевеллін / Flickr

У 2014 році він вирішив присвятит комедії повний робочий день.

Можливо, з найбільшою проблемою він зіткнувся в даний час, стати новачком знову після того, як став свого роду експертом у своєму ремеслі на Yahoo, Facebook і Shift.

“Іноді я їжджу до відкритого мікрофону за 30 миль і в бари розповідати анекдоти протягом 10 хвилин з напівп’яному поколінню двохтисячни,,” сказав він. “Так що я буквально вихожу зі своєї зони комфорту, буквально залишивши свою дружину, яка дивиться телевізор в ліжку і отже я можу піти і стати ще кращим в цьому ремеслі”.

Проте, він сказав: “Я дійшов до моменту, де я не міг не зробити це, тому я повинен був просто сказати: “Це те, що я збираюся робити”, незважаючи на відсутність знання, яким чином я б насправді закінчив проект або, чи буде це добре. Я повинен був бути в порядку, щоб ризикнути бомбити в свої 47 років в клубі комедії”.

Іншими словами, він повинен був певною мірою, робити вигляд, що він не боїться стояти на сцені і старається з усіх сил.

Згадуючи про настанову “Що б ви зробили, якби ви не боялися?”, Оллінгер сказав: “Це досить проникливий вказівник робити те, що кожен з нас повинен робити. І якщо кожен з нас робить річ, на якій ми кращі і / або найпристрасніші, то я думаю, що світ став би ща кращим”.

За матеріалами: businessinsider.com


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: