Сергій Аміров: Відповідь вишиваті та шоколадникам по Мукачево

13.07.2015 0 By Chilli.Pepper

ЧОМУ ПС зайнявся бандою Ланя, ЧОМУ наші хлопці були при зброї, і НА КОГО працюють місцеві мусора.

ratuwa_v_muka4evo_2Щодо питання ХТО стоїть над цим ОПГ – відповідь проста: взнайте ХТО може віддати наказ масі військ пересуватися територією України, щоб прикрити озброєну банду наркоділків та контрабандистів: “Ruslan Fedak: Вся міліція, прокуратура і судді Ужгорода та Мукачевого в кишені бригади “Блюка” кримінального авторитета та регіонала Ланя.

Так звана “бригада Блюка” налічує декілька сотеть бандитів. Не тільки Мукачевому та Ужгороді – але і в кожному райцентрі Закарпаття. “Бригади” від ” Блюка” є у Словаччині: у містах Кошіце та Братислава.

Чехії: у містах Брно, Тепліце, Прага.

В Мукачевому вони виробляють “первітин” перевозять його в Європу, у Мукачевому, селах Нижнє Водяне та Середнє Водяне виготовляють цигарки теж для контрабанди в Європу.

ratuwa_v_muka4evo_1Блюк разом із продажними правоохоронцями та прикордонниками переводять через кордон нелегальних мігрантів – це дуже прибутковий бізнес! За місяць від 100 до 300 чоловік. А дальше двома потоками через Угорщину або Словаччину і дальше до Європи включаючи Великобританію.

Бандитам Блюка платять всі так звані “клієнти” – це підприємці які пацевлаштовують українців в Чехії та Словччині. З кожного українця по тисячі крон чешських або 30-40 євро в Словаччині та Угорщині.

Цій банді належить велика кількість борделів у Словаччині на кордоні із Австрією, у Чехії на кордоні з Німеччиною у містах Хеб та Тепліце. Цей список дуже довгий. Прибутки в місяць декілька міліонів доларів…

Плюс Блюк особисто вбив попереднього керівника “бригади” – бандита на кличку “Гєша”.

Це правда яку легко перевірити.

сергій аміровСергій Аміров


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: