Розповідаємо, які проєкти профінансував Український фонд стартапів на $350 тисяч

04.10.2021 0 By NS.Writer

Український фонд стартапів профінансував проєкти 10 з 24 команд на суму $350 000, пише dev.ua.

По $25 000 отримали:

– SmartZavod. Hardware та SAAS рішення, що повністю автоматизує та в рази спрощує процес прототипування для Hardware- стартапів та R&D відділів компаній (Київ).

– Innstoria. Конструктор Інтернет-магазинів, що за 40 секунд створює готовий сайт з уже доданими товарами, використовуючи сторінку в Instagram (Київ).

– MATHEMA. Онлайн-школа математики для дітей 1-11 класів (Київ).

– InputSoft. SaaS платформа для оптимізації використання людських і технічних ресурсів в аеропортах (Київ).

– RiseMe.Створює персоналізовану музику, ціль якої — допомогти вам зосередитися (Київ).

– SKIDS. Мобільний додаток з анімованими книгами для дітей, які прищеплять їм любов до читання та навчання (Львів).

На стадії seed гранти по $50 000 отримали:

– SPOKK. «Страхування в смартфоні» з доступними продуктами мікрострахування та повним спектром послуг онлайн. Користувачі можуть придбати поліс у декілька кліків, подати заяву на збиток онлайн, дізнатися рішення за страховим випадком майже миттєво та отримати відшкодування безпосередньо на свою платіжну карту (Київ).

– Gravitec. Автоматична доставка персоналізованого контенту для медіа сайтів, а також малих та середніх підприємців на базі технології браузерних пуш-повідомлень, що дозволяє отримати до 25% додаткового трафіку (Київ).

– TEHNOTABLE. Єдиний виробник столів з електронним механізмом підйому в Україні, що допомагає зняти напругу зі спини та зміцнити м’язи всього тіла (Київ).

– StudyDive. Єдина платформа для управління планами розвитку співробітників, яка допомагає компаніям збільшити залученість команди у навчання та зменшити витрати на закупівлю освітнього контенту (Київ).

Довідка

Український фонд стартапів є державним фондом, започаткованим за ініціативою Кабінету Міністрів України. Місія фонду — сприяти створенню та розвитку технологічних стартапів на ранніх стадіях (pre-seed та seed), з метою підвищення їх глобальної конкурентоспроможності. Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі: компанії оцінюються та обираються радою незалежних інвестиційних експертів.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: