Розкрадання та вивіз українського зерна окупантами вже розслідують правоохоронці

15.06.2022 0 By NS.Writer

Українські прокурори розпочали розслідування за фактом крадіжки 2 тисяч тонн зернових культур із підприємств у Запорізькій області, пише ua.usm.media.

Ілюстративне фото

Протягом травня-червня російські військові, погрожуючи зброєю та застосуванням фізичного насильства, примушували працівників одного із підприємств в окупованому Василівському районі віддавати своє зерно, повідомляє Запорізька прокуратура з посиланням на дані слідства.

Людей змушували завантажувати пшеницю на вантажівки без номерних знаків із позначками «Z». Потім окупанти вивезли понад 1,2 тис. тонн отриманого зерна у невідомому напрямку.

Також 8-9 червня окупанти, озброєні автоматичною зброєю, викрали майже 500 тонн соняшникового насіння зі складських приміщень сільгосппідприємства в селі Нестерянці Пологівського району.

Запорізька обласна прокуратура відкрила з цих випадків два кримінальні провадження. Досудове розслідування здійснює СБУ.

Читайте також на Newssky «„Укрпошта“ та „Нова пошта“ відновлюють доставку з AliExpress» та дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: