Росія планує повернути в Україну екс-главу МВС часів Януковича Віталія Захарченка

28.11.2021 0 By NS.Writer

Посібник російський спецслужб, роспропагандист і фігурант «Миротворця» Алєксандр Бориславскій (він же «Вознєсєнскій», він же «Пасінчік») пролив світло на плани Російської Федерації щодо встановлення проросійської влади в Україні, пише df.news.

Зі слів Бориславского випливає, що у Кремлі серйозно розглядають екс-міністра внутрішніх справ часів узурпатора Віктора Януковича Віталія Захарченка, як кандидатуру на посаду топ-чиновника в Україні, після повалення демократичної влади і встановлення проросійського режиму.

«Вчитуючись у слова колишнього очільника МВС Захарченка, явно простежується думка про те, що він готовий повернутись в Україну», — пише Бориславскій у власному телеграм.

«Якщо в Україні дійсно відбудеться народне повстання, на хвилі якого Захарченко повернеться в Україну, то він напевно буде претендувати на посаду, яку обіймав раніше — глава МВС. Захарченко — це людина діла, яка не стане боятись наводити лад в країні і ставити різних активістів на місце. Може це було б і непогано, якби в Україні з’явився такий міністр МВС — люди „реально втомились“ (вислів автора перефразовано, — ред.) від правового свавілля. Більш того, він може навіть стати героєм. Без наведення жорстокого ладу країна і далі буде занурюватись у хаос», — заявив посібник російських спецслужб.

В цілому, наміри Кремля повернути на посаду очільника МВС України Захарченка цілком зрозумілі. От лише ніякого «народного повстання», внаслідок якого у Києві може запанувати проросійський режим, у сучасному суспільстві України бути не може. Єдиний варіант для установлення правління, лояльного до Москви, може настати виключно у разі відкритої збройної агресії РФ у відношенні України і окупації Збройними силами РФ території нашої держави.

На це, імовірно, і сподівається посібник російських спецслужб Алєксандр Бориславскій на тлі нарощування Росією воєнної присутності поблизу державного кордону України, цинічно прикриваючи у своїх пропагандистських заявах збройну агресію Москви словами про «народне повстання».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: