Роботи LG контролюватимуть ваш дім и проведуть вас через аеропорт

04.01.2017 0 By Chilli.Pepper

Компанія виходить за рамки роботизованих порохотягів, повідомляє engadget.

LG заявила, що у неї були великі плани щодо своїх роботів на виставці CES, і це було жарома. Технічний гігант представив кілька роботизованих помічників, які явно виходять далеко за рамки порохотягів. Для початку, це введення робота-концентратора (хаба) і його міні-двійника. Вони можуть контролювати ваші розумні домашні пристрої, включати музику, давати поради при запитаннях і зробити ваше життя трохи легшим, весь час пропонуючи дружній вираз обличчя. Концепція в основному зводиться до технології Amazon Echo з милими виразами, але це не обов’язково погано. І, що важливо, вони не самотні – у них є набагато більший рідний брат.

Компанія також представляє Airbot, Dalek-подібну машина, яка направляє заблукалих мандрівників в аеропорту. Робот може надавати туристичну інформацію на своєму великому екрані і навіть провести вас через термінал, якщо ви загубилися. Спочатку Ви зможете побачити Airbot  який допомогає пасажирам в аеропорту Інчхон в Південній Кореї в кінці цього року, і ми не будемо здивовані, якщо новація з’явиться в іншому місці.

Погана новина? LG не заявив, коли ви зможете придбати роботів-хабів або скільки вони будуть коштувати. І ці деталі важливі. Вони не будуть настільки ж захоплюючими, якщо вам доведеться чекати протягом кількох місяців, щоб побачити їх, або якщо вони будуть оцінені поза межами досяжності. Ми бачили деякі розумні ціни щодо домашніх роботів але немає ніякої гарантії, що LG послідують цьому прикладу.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: