Робот, що спить допоможе виправити те, що заважає вам спати

08.11.2020 0 By Chilli.Pepper

На перший погляд, робот для сну, мабуть, звучить досить безглуздо. Однак, якщо ви страждаєте від безсоння або інших поганих порушень сну, це може бути механізм, який допоможе вам спокійно спати всю ніч, повідомляє новину boingboing.

Хоча Somnox Sleep Robot пропонує безліч високотехнологічних варіантів, що допомагають вести користувачів до більш спокійного сну, він фактично засновує значну частину своєї робочої філософії на багатовіковій практиці.

Коли люди або тварини сплять з іншими, вони можуть відчути глибше почуття комфортунавіть почати імітувати дихання іншої людини, щоб розслабитися і швидше заснути. Робот для сну застосовує той самий принцип, щоб допомогти керувати своїм диханням. Тримаючи суперобіймаючу подушку-робота, користувачі відчувають ритм дихання, який він створює, допомагаючи вам несвідомо адаптувати своє власне дихання до нього. Тоді “мозок” робота виявить ваше дихання і почне пристосовуватися до нього, синхронізуючись із користувачами, щоб полегшити пульс і артеріальний тиск, а також перенести їх у сон.

Розроблений інженерами робототехніки, Sleep Robot не просто розраховує дихальні ритми, щоб зробити трюк. Він також працює як зовнішній фокус для розуму сплячого, спрямовуючи його подалі від небажаних думок і стресів, які можуть не давати спати. Він також паралельно відтворює заспокійливі звуки, природні шуми, керовані медитації або навіть білий або рожевий шум, щоб заохотити напівгіпнотичний або медитативний стан та зменшити стрес.

На додаток до ергономічної форми та м’якої натуральної тканини, робот Sleep оптимізує ваш сон за допомогою програми Somnox, яка дозволяє налаштувати програму сну на абсолютно унікальну дихальну вправу та аудіо-список відтворення, який працює саме для вас.

І наука це підтримує – робот для сну Somnox працює. Дослідники виявили, що 75 відсотків користувачів робота засинають швидше і легше. Для тих, кому потрібно більше півгодини, щоб заснути, Sleep Robot скоротив цей час в середньому на 21 хвилину.

Регулярно 600 доларів, ви можете знизити на 10 відсотків ціну на робот для сну Somnox, ввівши код SLEEP60 під час оплати. Це знижує вашу остаточну ціну до лише 540 доларів.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: