“Раллі” Трампа не завершено – чому ринок може вибухнути ще вище

05.01.2017 0 By Chilli.Pepper

Акції виросли після обрання Дональда Трампа, але реальне “ралі” може тільки розпочатись, вважає макро-стратег і торговець Борис Шлоссберг.

trump-stock-market“Якщо [вступаюча] адміністрація дійсно серйозно фокусується на своїй економічній програмі в першу чергу, і це виглядатиме позитивно, то у вас є цей неймовірний потенціал відміни держконтролю, можливі скорочення податків і фіскальної політики”, сказав Шлоссберг, директор і власник ВК Asset Management, на каналі CNBC в “Trading Nation“.

А так як економіка вже покращується “щоб переключити економіку на більш високу передачу від теперішнього рівня забезпечення, як мені здається, потрібна величезна кількість палива для набагато більш високого, ніж очікувалося, прибутку і набагато кращої, ніж очікувалося, продуктивності в 2017 роц”, сказав він про що повідомляє finance.yahoo.

Незважаючи на те що оцінки вже піднялися, оптимізм з приводу економічної програми Трампа означає, що протягом перших 100 днів його президентства “ринок може вибухнути набагато вище, на одному почутті”, написав Шлоссберг CNBC.

З іншого боку, технічний аналітик Oppenheimer Арі Уальд зазначає, що оптимістичні настрої вже виросли, внаслдок чого “пропозиця акцій може зробити паузу тут, або, що більш привабливі можливості для покупки можуть ще розвинутись”.

Проте, в більш широкому сенсі, “довгострокова картина як і раніше оптимстична”, сказав Уальд в середу на каналі CNBC “Power Lunch”. “Наші поточні індикатори підтримують продовження даного прогресу, який може взяти на себе [S & P 500 (індекс: .SPX)] до 2500 пунктів у цьому році”.

Це буде означати зростання на 10 відсотків для індексу великої капіталізації.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: