Район ООС відвідала голлівудська зірка та володар двох «Оскарів» Шон Пенн

19.11.2021 0 By NS.Writer

Відомий американський кінорежисер, актор та володар двох «Оскарів» Шон Пенн у рамках своєї поїздки до України відвідав район проведення операції Об’єднаних сил, пише armyinform.com.ua.

Побувавши в одному з населених пунктів Приазов’я, яке чи не найбільше відчуло на собі всю силу «братської» любові прихильників кремлівської експансії, він на власні очі побачив наслідки російської агресії, інформує пресслужба ООС.

За час візиту режисер мав нагоду поспілкуватися з українськими військовослужбовцями, які сьогодні в складі одного із підрозділів Збройних Сил України боронять українські землі та дають гідну відсіч ворогу.

Дещо несподіваним для американської делегації стало те, що значний відсоток українських військовослужбовців — жінки, які не просто служать в лавах Збройних Сил України, а на рівні з усіма виконують бойові завдання та керують бойовими підрозділами безпосередньо на лінії зіткнення.

У творчій співпраці з українською продюсерською групою Шон Пенн планує зняти документальний фільм про Україну. Основний задум — розповісти широкому загалу про події, які зараз відбуваються в нашій країні.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: