Пушилін точно знав, що це не БПЛА, і відмовлявся підтверджувати маячню

04.04.2021 0 By NS.Writer

Між заявою Басуріна і ефіром Пушиліна Дениса Володимировича пройшло 5 годин. У цьому проміжку вже вийшли всі вечірні випуски новин місцевих каналів (в яких, до речі, сюжетів про вартість огірків на ринку і конкурсі краси було приділено в рази більше часу, ніж загибелі дитини), пише Telegram-канал ЧЕРГОВИЙПОКРАЇНІ.

До цього моменту Пушилін Денис Володимирович точно знає, що сталося. Він точно знає, що це не БПЛА, тому відмовляється підтверджувати цю маячню. Як я вже вчора відзначав, російський окупаційний контингент (т.зв. «народна міліція») не підкоряється «чолі ДНР». Тому вкидання про безпілотник вони могли скласти самі, загнавши Пушилін Денис Володимирович в ідіотську ситуацію.

Місцеві ще вчора написали в соцмережах, що в Олександрівському вибухнув давно принесений кимось із дорослих снаряд. І приводу звинуватити українських військових немає від слова зовсім.

Саме тому, всі ці солов’йови, кісельови, скабеєви, пегови і інша медійна шушера повинна отримати тривалі тюремні терміни за підсумками трибуналу. Це військові злочинці. Це класичне «Радіо тисячі пагорбів».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: