Prometheus запускає безплатні переклади курсів Гарварда, MIT та інших топових вишів

10.07.2021 0 By NS.Writer

Проєкт масових відкритих онлайн-курсів Prometheus випустить найкращі світові онлайн-курси в українському перекладі. Серед них програми Гарварда, Массачусетського технологічного інституту, знаменитого бізнес-акселератора Y Combinator та інші, пише platfor.ma.

На слухачів очікують професійно перекладені та озвучені відеолекції, завдання, відповіді на запитання, а також можливість отримати сертифікат про успішне завершення курсу. Перші чотири з них вже доступні на сайті Prometheus українською мовою.

Курс «Веб програмування з Python та JavaScript CS50». Це продовження курсу «CS50: Основи програмування» Гарвардського університету, який вважається одним з найкращих курсів вивчення програмування у світі. Він вже також є на Prometheus.

«Школа стартапів» від одного з найкращих бізнес-акселераторів світу Y Combinator. Серед його випускників, скажімо, Airbnb і Dropbox, а сумарна вартість компаній, що пройшли через акселератор — близько $300 млрд. На цьому курсі навчають з нуля створювати успішні стартапи — від пошуку ідеї та фінансування до реалізації та налагодження сталих бізнес-процесів.

Курс «Думай інакше: Зламай перешкоди на шляху до навчання та відкрий свій прихований потенціал» професорки університету ім. Макмастера Барбари Оклі та професора Інституту біологічних досліджень Салка Терренса Седжновскі. Барбара Оклі — співавторка найпопулярнішого онлайн-курсу у світі — «Навчаймось вчитись» (до речі, ось тут у нас інтерв’ю з нею про те, як вчиться вона сама). У цій програмі розкажуть, як будувати успішну кар’єру, отримувати максимум від онлайн-навчання, де шукати наставників та як правильно з ними працювати.

«Підприємництво 101: хто ваш клієнт?» від викладачів Массачусетського технологічного інституту Ердіна Бешимова та Білла Олета. З їх допомогою можна опанувати головну навичку підприємців-початківців — правильно визначати свого клієнта. Тобто як провести інтерв’ю з потенційними клієнтами, зрозуміти різницю між аналізом ринку зверху вниз і знизу вгору, а також правильно обирати ринок для вашого товару чи послуги.

Проєкт перекладів здійснюється за підтримки Посольства США в України.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: