Про що сказав Рейтинг

12.07.2016 0 By blacklight
Разом - до перемоги!

Разом – до перемоги!

Згідно опитування групи “Рейтинг” від 28 травня – 14 червня, до ВР проходять:

Опозиційний Блок -14%, Батьківщина – 14%, Блок Петра Порошенка – 11%, Самопоміч – 9%, Радикальна партія – 8%.

Такі рейтинги – наслідок нерішучості (або повільності, або легітимізму, або лицемірства?) влади у справі знищення внутрішнього ворога, потурання великим корпораціям (от їм напрям реформ цілком подобається – перетворення чомусь мало зачіпають інтереси великих власників!) та небажання йти на радикальні кроки назустріч самостійно зайнятим особам у місті та селі, малому підприємцеві, тобто класу, який і здійснив буржуазну революцію.

Низка успіхів за ці роки має лише побіжний стосунок до дій влади – там, де їй вистачає розуму не заважати прогресу.  Автор успіхів – працелюбний, витривалий, хитрий і не позбавлений здорового глузду український народ.

Втім, більшість громадян (47% проти 38%) сьогодні проти дострокових виборів. Адже змінювати корпоративних клоунів на кого? На галасливих скандалістів, що ледь не розпродали Україну за газ?

На жаль, на сьогоднішній день партії вільних і самостійних людей в Україні не існує. Революційний клас не має своєї виразної політичної сили.

Тому, хай нинішня влада вже розвалить до кінця всі історичні установи влади попередньої, можливо такою є місія діючих урядовців і депутатів – після цього вже можна буде робити щось серйозне…

Дослідження проводилося на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту (IRI).

Детальніше – тут.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: