Позики на карту – що це?

11.08.2021 0 By Chilli.Pepper

Вам терміново знадобилися гроші, і ви не знаєте, де їх взяти?

visa card on brown wooden table

Не біда, адже компанія Мікрокеш цілодобово та без вихідних швидко допомагає людям. Позика online сьогодні є найпростішим та оперативним способом розв’язання труднощів фінансового характеру. Потрапити у подібну ситуацію може кожен.

Просити гроші в борг у знайомих та близьких – не варіант, ніяково буде не тільки вам, але й їм. Банківський кредит теж процедура не зі швидких через те, що позичальникові потрібно буде зібрати пакет документів, надати заставу або гаранта, та чекати рішення комісії. Ще можна піти у ломбард та закласти цінності, якщо вони є. Всі перераховані варіанти займають багато часу, якого у людини просто немає.

Якщо ви не хочете витрачати свої сили та час даремно, радимо скористатися альтернативним рішенням, а саме онлайн позикою від компанії Мікрокеш. На сайті компанії https://microcash.com.ua/uk/zajm/ ви зможете підібрати відповідний «пакет» послуг.

Як взяти позику онлайн?

Оформити позику у МФО може громадянин України, який досяг 18 років. Позичальником може стати студент, пенсіонер, домогосподарка, тимчасово безробітний, приватний підприємець тощо. При цьому кредитор не просить заставу або поручителів, позичальник сам несе відповідальність перед МФО. Майже всі заявки отримують схвалення експерта, навіть клієнти з поганою кредитною історією мають шанс отримати гроші в борг.

Для отримання кредиту у позичальника повинен бути мінімальний пакет документів, що складається з:

  • паспорту;
  • індивідуального податкового номера;
  • реквізитів картки банку.

Також, щоб взяти позику онлайн знадобиться пристрій, який має доступ в інтернет. Компанія Мікрокеш працює з усіма картами вітчизняних банків. Процедура оформлення кредиту тривати не більше півгодини.

На сайті МФО вам потрібно буде заповнити заявку, до заповнення слід підійти уважно та серйозно, оскільки будь-яка невідповідність може стати причиною для відмови у кредиті.

Де взяти позику на карту?

Мікрокредити на карту в Україні вже допомогли багатьом людям, які відчувають тимчасові фінансові труднощі. На сьогодні позика онлайн вважається найпростішим та зручним розв’язанням різних проблем.

Попри те, що деякі банки почали практикувати видачу мікрокредитів населенню, вони не перераховують гроші безпосередньо на карту. На відміну від них сервіс Мікрокеш економить ваш час та нерви, перевести в готівку гроші ви зможете у найближчому банкоматі або банківському відділенні.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: