Polestar Precept, електричний седан на базі Android, запускають у виробництво

26.09.2020 0 By Chilli.Pepper

Суббренд Volvo прогресує, втілюючи у життя свою концепцію стильного седана, повідомляє новину theverge.

У лютому китайська компанія з виробництва електромобілів Polestar представила чудовий концепт седана під назвою Precept, який відрізнявся приголомшливим дизайном та інтер’єром, наповненим екологічно чистими матеріалами. Але, як і у випадку із більшістю концептів, було не зрозуміло, чи стане Precept колись справжньою машиною. Сьогодні Polestar розвіює цю невизначеність, заявляючи, що спокусливий седан дійсно буде запущено у виробництво.

Polestar починали як продуктовий суббренд Volvo, а тепер перетворилися на одну з найбільш цікавих китайських компаній із виробництва електромобілів на ринку. Компанія, яка спільно належить Volvo і материнській компанії Volvo Geely, нещодавно почала поставляти Polestar 2, свій електричний седан із рідним Android Automotive, клієнтам у Європі та Північній Америці.

Її наступною машиною повинен був стати позашляховик Polestar 3. Але тепер здається, що автовиробник спочатку зробить ще один седан, і це абсолютно нормально. Одна з найкращих рис Polestar 2 – те, що це не позашляховик. Він може бути заснований на платформі Volvo XC40, але на відміну від Audi E-tron або Mercedes EQC, Polestar по суті являє собою хетчбек, замаскований під седан. І той факт, що Volvo обрали автомобіль, який не був пікапом або позашляховиком, у якості свого першого електромобіля з акумулятором, обнадіює.

Також обнадійливим є прихильність компанії Polestar до сталого розвитку. Коли електромобіль був вперше випущений у вигляді концепту, компанія продемонструвала сумлінне ставлення до навколишнього середовища: внутрішні панелі і спинки сидінь зроблені з «композитів на лляній основі»; сидіння, які були «3D-зв’язані з пляшок переробленого ПЕТ [або поліетилентерефталату]»; валики і підголовники з переробленого коркового вінілу; і килими з регенерованих рибальських сіток.

“Споживачі хочуть бачити зміни у цій галузі – не лише мрії”, – сказав Томас Інгенлат, генеральний директор Polestar. “Тепер“ Precept ”стає ще сильнішим твердженням. Ми прагнемо зменшити вплив на навколишнє середовище наших автомобілів та нашого бізнесу. Метою має бути нейтральність клімату, хоча я визнаю, що це довгострокова мета”.

Компанія Polestar також поглибила більше інтеграцію Android Automotive, рідної інформаційно-розважальної системи Google, у Precept . Седан впізнає водія, коли він наближається до машини, і автоматично готує свої улюблені програми та налаштування. Google Assistant розпізнає більше мов, включаючи місцеві акценти, і зможе вести більш природні розмови. Polestar також уявляє, що потокове передавання відео стає більшим компонентом автомобільного досвіду – звичайно, під час стоянки або під час зарядки.

Поки що немає повідомлень про те, коли Precept  увійде у виробництво. Polestar також відмовився оприлюднити відповідні характеристики, такі як ціна, розмір акумулятора, діапазон та конфігурація двигуна.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: