Події 5-ти останніх годин

04.03.2022 0 By NS.Writer

— За пілотом збитого під Волновахою російського літака прилетів на евакуацію вертоліт Мі-8 рашистів. Його також приземлили назавжди.

— Чудово полюють всі підрозділи «Полтави» по всій Гетманщині і Сіверщині по відлову рашистської наволочі, яка розбіглася по лісах і десь ще пробує гадити. Полонених уже майже не беруть, навіщо? Сенс з них як правильно сказав Бутусов, хіба один: ставити посередині обстрілюваних кварталів українських міст, батьки ж в них мабуть такі самі боягузи та кримінальні кретини, ну то чого особливо втрачати? Чотири області завалено російськими жмурами.

— Рашисти намагаються глушити мобільний зв’язок і інтернет-сигнал, ТБ-сигнал у низці міст, за які на півдні тривають бої. Навіщо це — зрозуміло. Задіюються нові потужності.

— Маніяк намагається провести мобілізацію у своєму Швабростані. Українці знищили біля 12 тисяч рашистів, серед них чимало елітних підрозділів. Ну-ну. «На Україну — на зажмуровку!»

— Вранці в смт Тьоткіно Курської області, де рашисти облаштували на спиртзаводі склад боєприпасів стався вибух. Як не доходить через голову, дійде через підсмажену дупу.

— О третій годині два підрозділи заблукалих по лісах Київщини (Севериновка) росіян знищили один одного. Виживальщиків добили українці, забрали техніку. До речі, Панцирів-С1 на різних фронтах (південь, схід і північ) захоплено вже 3. У гарному стані.

— Під Маріуполем триває важкий бій «Азова» з рашистами. Пішли в хід останні путінські резерви (бо за геніальним планом фюрера на захоплення України лишилася доба, ось військові злочинці намагаються виконати наказ пахана). Дуже вірогідно, це вже погнали донецько-кримське м’ясо.

— Харків порахував знищену техніку ворога — більше 500 одиниць, і до 250 захоплено. Фактично, на сході розгромлену цілу загальновійськову російську армію. Те саме, по суті, завершується і на півночі. Хоча ще капостей буде чимало. Так, на Київщині наша артилерія в ці години накрила базу російського десанту, котру вони зробили на території підприємства, в районі села Козаровичі. Скавуління палаючої рашистської наволочі — найкращий рінгтон на землі.

Эксклюзив

Максим Михайленко, главный редактор Newssky


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: