По Чернівцях голосуватиму за Інну Кубай – Максим Михайленко

19.07.2019 0 By blacklight

Інна Кубай на роботі)

На цих дивних швидкоплинних виборах маємо рідку розкіш підтримувати тих, до кого хочеться – місцеві олігархи та партійні бонзи, а також їхні “мурзілки” своє наберуть в усім загальновідомий спосіб (“реальні шанси такі реальні”). Тому в останній день агітації я вирішив особисто підтримати Інну Кубай, яку знаю багато років.

Інна Кубай із віце-спікеркою ВР Оксаною Сироїд

Інна Михайлівна – кандидат по мажоритарному округу №201 (місто Чернівці), яку висунула партія “Самопоміч”.

Іде, як є.=)

Звісно, було би добре, якби в окрузі об’єдналися всі патріотичні та прогресивні сили, але “ніт”, тому доводиться обирати між низкою кандидатів, попри навіть розуміння того, яка шалена олігархічна війна ведеться у Чернівцях між старими кланами, які натягнули на себе нові партійні та медійні маски.

Голосуватиму за Кубай тому що це принципова і професійна людина, яка раніше не займалася публічною політикою, а свою кампанію провела без незграбних “понтів”, якими відзначилася більшість кандидатів в окрузі, від скоробагатьків до мажорів і різнобарвних фріків, не кажучи вже про “технічних” мурзілок. Інна Кубай вигідно відрізняється справжністю.

Наприклад…

За останні роки, почавши ще раніше від подій Революції Гідності, Інна Михайлівна проводила і проводить важливу і відому (як за межами Чернівців, так і в Європі) роботу з розбудови громадянського суспільства та міжнародного розвитку Чернівців, їхьої появи у транснаціональних мережах впливу на прийняття ключових рішень як на рівні фахівців, медіа, так і публічних політиків. Завдяки таким справді юним і новим обличчям як Інна Кубай – Чернівці та Україна торують свій важкий шлях до Об’єднаної Європи і отримують нову якість суспільства. Ззовні все це часто здається “Сизифівою роботою”, але саме така праця і приносить Україні та її громадянам справжні успіхи – поки інші занурюються у демагогію та вішають виборцям на вуха кольорову локшину.

Тому 21 липня я віддам свій голосв окрузі 201 (Чернівці) за Інну Кубай. І вас теж до цього закликаю :)

Максим Михайленко


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: