Підтримайте петицію за введення санкцій проти «Россотруднічєства»

04.06.2022 0 By NS.Writer

Підтримай петицію за введення санкцій проти «Россотруднічєства», яке веде підривну діяльність в Європі та займається виправданням звірств російських окупантів та путінської агресії, пише ГО «Інститут Демократизації та Розвитку».

Ілюстративне фото

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну в Європі установу, відомі, як «Рускіє дома», «Російські інформаційні центри» тощо активізували в Європі свою підривну діяльність. Ці організації є представництвами федерального агентства «Россотруднічество», основним завданням якого є поширення російської пропаганди за кордоном.

Понад 80 таких представництв по всьому світу сьогодні цілеспрямовано поширюють пропаганду Кремля про звірства російських військових у Бучі, Маріуполі та інших містах України з метою виправдання війни, яку веде РФ, а також впливу на політику західних країн та підриву довіри між європейськими державами. Саме представництва «Россотрудничества» та їхні агентурні мережі сьогодні відповідальні й за ведення підривної діяльності у країнах ЄС.

Підпиши петицію! Вимагай санкцій проти Россотруднічєства!

Читайте також на Newssky «Ви проти путінського режиму, тоді Кадиров йде до вас» та дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: