Нарешті! Перший трейлер 2-го сезону “Зоряні війни: Мандалорець”

19.09.2020 0 By Chilli.Pepper

Другий сезон виходу в ефір “Зоряних воєн” має розпочатися 30 жовтня, повідомляє space.

Минулого тижня ми підтвердили офіційну дату прем’єри 2-го сезону “Мандалорця”, і тепер у нас (нарешті) є перший трейлер сезону, який дає уявлення про те, чого ми можемо очікувати … і це поки не розчаровує.

Спершу у трейлері ми бачимо Razor Crest, який дивним чином летить над безплідною планетою із відкритими задніми вантажними дверима і прямує до більш яскравого та гарячого світу.

“Покажи мені того, чия безпека вартувала стільки руйнувань”, – каже голос, і схоже, що це може бути Броненос (Емілі Ластівка). Фірмова духова флейта з партитури Людвіга Йоранссона звучить, мабуть, у супроводі діджеріду, що дуже ефективно.

“Куди б я не пішов, він йде”, – чуємо ми мандалорянина, і Дитина ніколи не знаходиться далеко від нього. (Lucasfilm / Disney Plus)

 

«Ви повинні возз’єднати його з собі подібними», – продовжує вона, поки мандалоріец (Педро Паскаль) йде темними вулицями якоїсь інопланетної міської забудови.

“Куди?” він запитав. «Це ви повинні визначити», – відповідає вона, коли Razor Crest пролітає спочатку над пустельній планетою разом з Тусканійським Райдером на Банту, а потім над покритим льодом світом, можливо, натякаючи на довгі пошуки, які він здійснив.

«У піснях минулих століть розповідається про битви між Мандалором Великим і орденом чаклунів, званих джедаями», – продовжує вона. Він обережно крокує по лабіринту вулиць якогось темного і небезпечного порту, де знаходяться океанські кораблі, а не космосмічні кораблі. Весь цей час дитина (він же «Малюк Йода») знаходиться поруч з ним.

У цій тіні на мить ховається фігура, перш ніж вона зникає. Це хто? Це безумовно не Ашока Тано. Може бути, це Сабіна Рен або, можливо, навіть Фенек Шанд (Мінг-На Вен) (останній раз його бачили у «Стрілку» (5й епізод першого сезону))?

На вершині Razor Crest стоять два винищувачі X-wing T-65B, які явно чомусь не раді. (Lucasfilm / Disney Plus)

 

«Ви очікуєте, що я обшукаю галактику і доставлю цю істоту до раси ворожих чаклунів?» запитав він.

«Це шлях», – відповідає вона, миттєво відкидаючи будь-які подальші питання, які у нього можуть виникнути.

Потім ми бачимо і мандалорця, і дитину на дивному на вигляд човні, що перетинає якийсь могутній океан. Дитина захоплює розум (так само, як це було в 1 сезоні), коли вона насолоджується солоним морським бризом.

Ми повертаємося до Razor Crest в космосі, з боків якого стоять два винищувачі Т-65Б X-wing. Це не схоже на привітний візит, оскільки його S-образні крила фіксуються в позиції атаки. Фактично, в наступній сцені Razor Crest тікає від них через хмари якоїсь чужої планети.

Дитина Йода, або Дитина, без сумніву, знову розтопить серця у другому сезоні. (Lucasfilm / Disney Plus)

 

Шквал надшвидких пострілів дає нам можливість побачити Кара Дюн (Джина Карано) і Грефа Карга (Карл Везерс), злітаючі TIE-винищувачі, імперських штурмовиків і погоню на спідербайку.

«Куди б я не пішов, він йде», – чуємо ми слова мандалорця, коли бачимо чудову сцену, дія якої відбувається на арені інопланетних рукопашних боїв. Мисливець за головами, перебуваючи у засідці, сидячи в натовпі, використовує свою встановлену на руці захисну капсулу «свистячі птахи».

У нас є досить гарне уявлення про акторський склад і персонажів, які з’являться у другому сезоні, хоча не всі були офіційно затверджені Disney на ці конкретні ролі.

Педро Паскаль в ролі мандалорця / Дін Джарін
Джина Карано в ролі Кари Дюн
Карл Везерс в ролі Грефа Карги
Джанкарло Еспозіто в ролі Моффа Гідеона
Майкл Бін (офіційно не підтверджено)
Темуера Моррісон в ролі Боби Фетта (офіційно не підтверджено)
Розаріо Доусон в ролі Асока Тано (офіційно не підтверджено)
Кеті Сакхофф в ролі Бо-Катан Крайз (офіційно не підтверджено)
Тімоті Оліфант в ролі Кобба Ванта (офіційно не підтверджено)

І давайте не будемо забувати, що у Діснея ще є ряд додаткових телешоу «Зоряних воєн» в прямому ефірі, в тому числі одне, засноване на Кассіаном Андора (Дієго Луна) з «Ізгой-один», і одне на основі Обі-Вана Евана МакГрегора Кенобі.

Прем’єра другого сезону «Мандалорця» відбудеться 30 жовтня на каналі Disney Plus.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: