Перші десятки тисяч пар нових берців уже направлено у війська

04.09.2021 0 By NS.Writer

Колектив Об’єднаного центру забезпечення оперативного командування «Схід» продовжує піклуватися про армійців, які проходять службу в сімох областях України, зокрема й на Сході. Причому вони не тільки стежать за потребами військових, а ще й реагують на їхні пропозиції чи зауваження, пише armyinform.com.ua.

За словами командування Центру, найбільше розмов у частинах та установах цього літа велося про нові черевики літні ТОВ «Таланлегпром». У військах їх вже неформально охрестили «стільниками» за характерну форму зовнішнього шару матеріалу.

− Отримання оборонним відомством цього військового взуття було анонсовано ще торік, — каже начальник Центру полковник Павло Дячук. — Берці дуже зручні, мають надсучасний вигляд і незвичний дизайн, нову підошву, що виготовлена з гнучкої гуми та гасить навантаження під час ходьби, легші за звичайні тощо. Також тут використана технологія GORE-TEX®.Звісно ж, хлопці та дівчата засипали нас запитаннями про дату надходження взуття. І ось у серпні ми відправили у війська спочатку 20000 пар цих літніх берців, а згодом ще 10000.

Як повідомив начальник речового складу Об’єднаного центру забезпечення підполковник Богдан Чупилко, перші партії взуття, за рішенням старших начальників, направлено до військових частин Об’єднаних сил та для першокурсників вищих військово-навчальних закладів.

— Невдовзі ми відправимо до колективів Збройних Сил України ще близько 40000 пар цього виду взуття. Паралельно думаємо про службу армійців у зимових умовах. Із цього питання давно спілкуємось з тиловиками військових частин та установ. Тож, можна сказати, що запасів на речових сховищах повністю вистачає, щоб спокійно зустріти холоди. Наразі лише проводимо заміну одних розмірів на інші чи організовуємо доотримання деяких зразків речового майна маленькими партіями, — уточнив підполковник Богдан Чупилко.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: