Олександр Данилюк: НАТО з ідіотами не працюють

04.04.2015 0 By Chilli.Pepper

Відповідно до доручення Президента Сили Спеціальних Операцій мали бути створені ще Нового року.

NATO Secretary-General Anders Fogh Rasmussen greets Ukranian President Petro Poroshenko at the start of the  NATO summit at the Celtic Manor resort, near NewportСтаном на сьогодні в Україні вже мала діяти структура, основним завданням якої була б підготовка Руху Опору на окупованих територіях, розгортання 3 мільйонної Резервної армії, готової як до територіальної оборони, так і до партизанської війни та підпільної діяльності, організація диверсійних рейдів по тилам противника.

Натомість Міноборони намагається продати Президенту в якості Сил Спеціальних Операцій Сили Швидкого реагування, вперто намагаючись передати армійський Спецназ та підрозділи інформаційно-психологічних операцій під командування десантникам.

Таким чином вся інтелектуальна складова прибирається, а Сили Спеціальних Операцій мають просто виконувати функції штурмовиків при виконанні не спеціальних, а військових операцій. Очевидно, в Міноборони не розуміють, що скальпель – це скальпель, а молоток – це молоток.

До речі, наші партнери по НАТО вже надіслали з цього приводу свою оцінку, в якій м’яко пояснили, що якщо українці передають спецназ в підпорядкування десантникам, то по цьому напрямку співпраці не буде. Оскільки вони з ідіотами не працюють.

Данилюк

Олександр Данилюк


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: