Мережа Nuco Aion забезпечує спосіб зв`язку між кількома блокчейнами

30.08.2017 0 By Chilli.Pepper

Оскільки блокчейни починають набирати популярність, розвивається потреба, щоб вони могли спілкуватися один з одним, публікує новину techcrunch.

Для цього потрібна мережева інфраструктура, яка полегшить це спілкування, і це саме те, що Nuco стартап із Торонто, намагається зробити сьогодні випуском блокової мережі Aion.

Генеральний директор Nuco Меттью Споук говорить, що, хоча кожна мережа, зрештою, несе відповідальність за формування власного рівня довіри в межах свого блочейну, і як тільки ви почнете виходити за межі вашого приватного блоку, як наприклад банки, уряди, постачальники медичних послуг та кожен, хто працює з такими даними, неминуче будуть йти до того, що вам потрібна система, щоб це сталося. Nuco побудував Aion для забезпечення цього механізму.

Він каже, що в своїй основі Aion стає “водопровідним” обладнанням для переміщення даних. “[Aion надає] проміжне програмне забезпечення для спілкування блокчейнів один з одним і можливість передавати повідомлення між ними”, говорить він.

Споук, який разом з його співзасновниками спочатку був частиною блокчейнової команди в Deloitte, заснував компанію минулого року, щоб почати будувати корпоративну інфраструктуру блокчейнів, але вони почали розуміти, що, хоча багато великих організацій будували приватні блочні ланцюги, існувє зростаюча потреба в публічному механізмі. Оскільки концепція блокчейну починає масштабуватись і стає невід’ємною частиною економічної системи, вона вимагає загального способу переміщення інформації.

Існує декілька важливих перешкод для того, щоб люди могли будувати та використовувати таку систему. Перш за все, вони повинні переконувати організації переміщати інформацію між блоками в публічному порядку. По-друге, це вимагає єдиного способу переміщення цієї інформації, свого роду мережевого протоколу. Як тільки вони погоджуються з першим, останнє стає неминучою вимогою.

Компанії можуть знайти спосіб монетизації своєї участі в мережі, завантажуючи токени Aion, тип цифрової валюти, для переміщення певних видів даних через міжрядкові мости. Ця здатність може змусити більше компаній перейти до мережі, пояснив Споук.

Тим не менш, він бачить Aion як ринкову необхідність, а не те, що вони прагнуть комерціалізувати безпосередньо. У якийсь момент блокчейн стане мейстрімом, і для цього потрібна зріла інфраструктура для його компанії та інших. Споук говорить, що його команда робить цей внесок, щоб допомогти ринку зростати.

Хоча Nuco не єдина компанія, що працює над цією проблемою, Споук переконаний, що такий процес є необхідним, і що, як і будь-яка технологія, ринок вирішить, який підхід виграє і стане стандартом.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: