Новий старий собака

28.03.2017 0 By Chilli.Pepper

На півночі від Австралії знаходиться другий найбільший за розміром острів на нашій планеті.

Він належить Індонезії та Папуа Новій Гвінеї; на ньому мешкає 11 мільйонів людей. Острів знаменитий тим, що люди живуть племенами, кожне плем’я має свою мову, а разом там – близько тисячі племен та мов. Крім того, на території острова мешкає 5-10 відсотків представників флори та фауни нашої планети. Приблизно стільки ж мешкає на території США, але ж територія острову складає лише 0,5 відсотки території земної кулі.

Нещодавно вчені знайшли на індонезійській частині острову найдревнішого собаку, прабатька усіх домашніх собак – новогвінейського дикого нагірного собаку. Про що повідомляє businessinsider. Вважалося, що останній представник цієї породи вимер принаймні п’ятдесят років тому. Але зараз вже є ДНК, відео та фото докази існування цієї рідкісної тварини.

Новогвінейський дикий нагірний собака прекрасно себе почуває без людей, але домашні собаки – компаньйони людей. Їм потрібні добрі господарі для щасливого життя. Якщо Ви – добрий господар і цінуєте собак, то пропонуємо Вашій увазі двох київських цуценят, які шукають добру домівку.

Жужа

Жужа, 3,5 месяца, собака-добряка-улыбака. Киев, тел: 066 798 30 88 Юлия

Канді

Канді, дівчинка, вік 3 місяці. Сором*язлива і ніжна малеча.Знаходиться в Києві. 066 798 30 88 Юлія


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: