Носити нижню білизну як одяг? Тому що це тепер тренд

20.08.2020 0 By Chilli.Pepper

Одним із непередбачуваних позитивних наслідків карантину є те, що бюстгальтери (і так, білизна теж) втрачають сенс повсякденної потреби.

У спекотні робочі дні та вихідні, проведені вдома або на задньому дворі, носити нижню білизну в якості одягу тепер є прийнятною – і вітаємо – зміною. Чим вища температура, тим менше шарів на тілі потрібно, так? Найпростіший спосіб домогтися комфортного літнього стилю – переосмислити улюблені бюстгальтери і нижню білизну і зробити їх більш цілісними.

Якщо поміркувати про це, у деяких з найбільш культових образів нижню білизну використовували в якості одягу. Хто може забути незабутню прогулянку Керрі Бредшоу по злітно-посадковій смузі у прикрашених коштовностями трусиках Dolce & Gabbana у фільмі «Секс у великому місті»? А як щодо вуличного вбрання Кеті Холмс з кашеміровим бюстгальтером Khaite, який став вірусним минулого року? Всі ознаки вказують на те, що нижня білизна однаково стильно виглядає під вашим одягом, і як одяг, тому варто перейняти цей менталітет для вашого літнього домашнього стилю. А далі дізнайтеся від дизайнерів нижньої білизни, яким улюбленим способом вони досягти цієї зухвалої тенденції.

Носити спідню білизну як одяг: з прозорим топом

Для дизайнера Мері Янг нижня білизна домінує, коли мова йде про про категорію головного елементу повсякденного одягу. «Коли ви перебуваєте в комфорті власного будинку, ви можете дозволити собі розкіш носити свою улюблену нижню білизну», – говорить вона. «Покажи свій улюблений бюстгальтер, надягнувши вільний прозорий топ».

 

 

Носити нижню білизну як одяг: з кардиганом

Додайте романтики своєму повсякденному образу нижньої білизни, поєднуючи барвистий бюстгальтер і пару нижньої білизни з романтичним рівнем зверху. «Для затишного вигляду, накиньте кардиган на бюстгальтер і трусики», – сказав TZR засновник Araks Аракс Ерамян.

 

 

Носити нижню білизну як одяг: з розстібнутою сорочкою

“Мистецтво “напіводягання” стало важливим під час дистанційної роботи, але я все ще насолоджуюся ритуалом надягання бюстгальтера”, – розповідає співзасновниця CUUP та CMO Еббі Морган. “Я вважаю, що перебування вдома дозволяє мені творчо і стильно вбирати свій гардероб таким чином, що я не могла б, якби збиралась до офісу, наприклад, залишати відкритою кнопку або вдягнути відповідний комплект тільки з кардіганом”. У той час як Морган визнає привабливість легінсів і толстовок, вона також натякає на добре підібраний бюстгальтер, який відкриває двері “для багатьох нарядів, що покращують настрій”.

 

 

Носити спідню білизну як одяг: під укорочений трикотаж

Звичайно, набір нижньої білизни, одягнений виключно з кардиганом, може не підійти для виконання доручень, але оскільки літо виглядає дещо іншим, ніж попереднє, і, можливо, ви проводите більше часу в себе на подвір’ї, такий підхід є розумним. “Я люблю комплекти, схожі на нижню білизну, щоб погрітися на сонечку”, – ділиться засновник Are You Am I Румі Нілі. “На щастя, вони також ідеально підходять для карантину, тому я отримую екстра використання від них. Поєднання цього набору та затишного обрізаного кардигана – мій ідеальний сік із селери на терасі”.

 

 

Носити нижню білизну як одяг: купальник без брюк

Коли на вулиці волого і жарко і ваша головна мета – відчувати себе комфортно вдома, найкращий спосіб одягу – просто позбутися брюк. «Піжамна сорочка у шовковисту смужку ідеальна, якщо ви хочете почувати себе розкішно і цілеспрямовано, але при цьому неймовірно комфортно», – сказала дизайнер Морган Лейн. “Мені подобається стилізувати [це] з моїми улюбленими модними туфлями-тапочками, щоб змусити мене відчути, що я дійсно живу!”

 

 

Носити нижню білизну як одяг: із легінсами з високою талією

Краса носити нижню білизну як одяг полягає у тому, що в них задіяно менше шарів, а отже, легше боротися із задушливими температурами літа. “Ми знаходимось у Лос-Анджелесі, а це означає, що дні із температурою у 32 градуси не є незвичайними”, – розповідаєзЗасновник і дизайнер семінару “Ботаніка” Міза Міягава. “Перерви на йогу вдень є ключовими для мого щоденного розпорядку дистанційної роботи, і наша органічна бавовна [відокремлена] однаково ідеально підходить для адміністраторських годин і вітання сонця”.

 

 

Носити нижню білизну як одяг: як топ

Якщо ви маєте сумнів, просто замініть блузку красивим бюстгальтером – це шикарний спосіб створити образ, схожий на нижню білизну. «Сьогодні нижня білизна – це справжня річ у жіночому гардеробі», – сказала креативний директор Eres Марі-Пол Мінчеллі. “Його не потрібно приховувати, але замість цього його можна оформити таким чином, щоб було видно …”

 


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: