Ніякі провокації не зупинять нашу роботу в інтересах громадян на Донеччині і Луганщині, – Резніков

26.11.2020 0 By NS.Writer

Підготовка до відкриття на КПВВ «Новотроїцьке» (Донецька область) другого багатофункціонального сервісного центру, створеного за єдиним стандартом, який вже було втілено на КПВВ «Щастя» (Луганська область), йде за планом. Комплекс буде готовий прийняти громадян у середині грудня.

Про це пише mtot.gov.ua.

Так само триває активна робота над Стратегією економічного розвитку Донецької і Луганської областей, Концепцію якої вже спрямована на погодження різним органам влади. Одночасно продовжується обговорення разом з бізнесом та експертами змістовне наповнення і конкретні заходи Стратегії.

«Ні хвороби, ні інші негаразди нас не зупинять. Адже ми бачимо, з якими сподіваннями дивляться на ініціативи української влади наші громадяни по обидва боки лінії дотику на Донеччині і Луганщині. Це стало особливо помітно після відкриття сервісного центру у Щасті. Запуск програми компенсацій за зруйноване житло, виплати полоненим та їх родинам, допомога з придбанням житла та інші кроки дають сигнал, що Україна послідовно працює для людей, щоб покращити для них ситуацію. Водночас, ми бачимо, що ці кроки української влади дуже бентежать представників російських окупаційних адміністрацій. Наприклад, на Луганщині підконтрольні Росії структури вже третій тиждень блокують відкриття КПВВ у Золотому та Щасті. Вони „захищають“ населення, яке тримають у заручниках, від українських пенсій і соціальних виплат», — відзначив Віцепрем’єр-міністр України — Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков.

«Напередодні відкриття сервісного центру у Новотроїцькому ми фіксуємо нагнітання у підконтрольних Росії медіа в ОРДЛО, як Україну звинувачують у якихось агресивних намірах. Через російські канали, які раніше активно поширювали фейки про події у Білорусі та Нагорному Карабасі, зараз йде потік „страшилок“ про Україну. Мовляв, відкриття сервісних центрів, виплата пенсій людям — це все кривда людей і потаємний підтекст.При цьому в окупованих районах Донеччини люди отримують повістки з вимогою явитися до військкоматів, йде підготовка до мобілізації. Раніше після такої пропагандистської підготовки окупаційними структурами вчинялися провокації. Все це робиться з тією ж метою — відвернути увагу від кроків, які вживає Україна. Маємо бути до цього готові і продовжувати наш рух», — резюмував Резніков.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: