Нейромережа створила пісню у стилі “Нірвани” [ВІДЕО]

22.06.2020 1 By Chilli.Pepper

Батько Час завжди перемагає незалежно від того, чи є він результатом творчих розбіжностей, передчасної смерті чи можливо чогось зовсім іншого. Але як раптом втрутиться штучний інтелект?

Ставить риторичне запитання techspot.

Ютубер Funk Turkey експериментує з цією теоремою, “згодовує” композиції штучному інтелекту і запитує на виході про написання зовсім нової пісні на основі матеріалів. Результати, ну … цікаво, якщо не сказати більше.

У самому останньому прикладі різні пісні Nirvana були взяті з Genius і закачані в AI. У результаті трек Funk Turkey назвав Smother.

Символічно, що вся музика і вокал виконувалися, змішувалися і оброблялися творцем на його кухні з використанням підручного обладнання та старої копії Pro Tools. А вокал був “подвоєний, злегка стислий, і проходив через емулюючу котушку і трубку насичення для невеликого додаткового тепла і ‘піску'”.

Тексти так само безглузді, як і ваші намагання їх зрозуміти, і відповідають зусиллям по створенню сценаріїв на основі AI.

Аналогічні підходи використовують ютубери Nickelback і Metallica (мій особистий фаворит) для створення додаткових макетів треків.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: