Нечиста сила в урядових колах

15.02.2017 0 By Chilli.Pepper

Якась нечиста сила в урядових колах настирно продовжує просувати ідею будівництва каскаду з шести ГЕС на Дністрі, у Дністровському каньйоні, на межі Франківської, Чернівецької, Тернопільської і Хмельницької областей.

Купала

фото: etnoxata

За всіма попередніми аналізами екологів таке будівництво призведе до екологічної катастрофи басейну річки Дністер.

Цікаво, що рішення про початок робіт прийнято незважаючи на одностайне заперечення з боку обласних рад Франківщини і Тернопільщини.

Цей проект може стати самовбивчим для нинішнього уряду України, оскільки викликає масовий РАДИКАЛЬНИЙ СПРОТИВ у жителів регіонів басейну Дністра.

В регіоні створено громадський рух ВІЛЬНИЙ ДНІСТЕР, до якого включилися громадські організації, політичні партії, екологи і туристи, представники місцевих громад регіону. Проходять збори громад сіл і міст, які можуть постраждати внаслідок реалізації цього проекту. Прості люди і активісти готові до крайніх радикальних дій, формуються цілі загони місцевих опришків, готових до протистояння.

Центральна влада погано собі уявляє руйнівний потенціал можливого конфлікту у найпатріотичнішому регіоні України.

Пане прем”єр-міністре, Volodymyr Groysman, пане міністре екології Остап Семерак – візьміть до уваги це повідомлення і зупиніть просування проекту будівництва ГЕС на Дністрі.

Бо потім неодмінно доведеться про це пошкодувати, ціна конфлікту стане неприйнятною.

фото: etnoxata

фото: etnoxata

БурбезаБурбеза Григорій

Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: