Nasdaq запускає сервіс машинної розвідки великих даних

17.05.2017 0 By Chilli.Pepper

Nasdaq Inc (NDAQ.O) у вівторок запустив сервіс, який допоможе менеджерам фондів та кількісним трейдерам краще використовувати дані з соціальних мереж, оголошення центрального банку, роздрібних настроїв та інших джерел, щоб покращити торговельні прибутки, повідомляє reuters.

Nasdaq Analytics Hub буде використовувати машинну розвідку, підмножину штучного інтелекту, щоб отримати сигнали від даних на завершення дня, які учасники ринку можуть використовувати для підвищення інвестиційної стратегії, сказав оператор обміну.

Дані Nasdaq і сторонніх постачальників енергійно досліджуються за допомогою стартапа фінансових технологій Lucena Research, сказав в інтерв’ю Майк О’рурк, глава глобальної машинного інтеллекту і послуг передачі даних на Nasdaq.

«Ми тестуємо дані з використанням декількох стратегій, а потім використовуємо машинний інтелект, щоб додати аналітику з доданою вартістю до даних, які дозволяють фірмам зробити його більш дієвим».

Оператор обміну повідомив, що він буде постійно додавати нові набори даних і джерела, а також нові аналітику та аналітичні матеріали.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: