НАСА досліджує відправку посадкового модуля на Європу, для пошуку життя

10.02.2017 0 By Chilli.Pepper

НАСА зробила один маленький крок ближче до можливості відправити роботизоване десантне судно на Європу, супутник на орбіті Юпітера, який є кандидатом на прийняття інопланетного життя, повідомляє foxnews.

європаКосмічне агентство називає Європу “однією з найбільш пріоритетних цілей в пошуку сучасного життя за межами Землі”. Це тому, що вчені вважають, що він має величезний океан під його поверхньою настільки великий, фактично, що він може містити в два рази більше води, ніж всі водойми на Землі. Попередні дослідження припустили, що шлейфи повіней висотою кілька миль навіть стріляти в космос з Місяця Юпітера.

Тепер НАСА отримало наукове дослідження замовлене для потенційної місії. Головна наукова мета, резюмує дослідження, полягає у пошуку життя. Космічне агентство говорить, що останній раз, коли вони шукали життя в іншому світі в 1970-ті роки епохи польоту “Вікінгу” на Марс.

Вторинна мета полягає в тому, щоб побачити, чи супутник, який за розміром як Місяць Землі, є придатним для життя.

Інженери розглядають використання системи небесної-лебідки (на Європі немає ніякої атмосфери, тому парашути не працюватимуть), щоб посадити спусковий апарат на поверхню, яка буде працювати протягом приблизно 20 днів, перш ніж вона вичерпає батареї.

Найближча дата приземлення? Квітнень 2031 року.

Ви можете прочитати все дослідження тут.

Ще один супутник в нашій сонячній системі, яким цікавляться вчені – тому що він міг би також мати величезний підповерхневий океан — Енцелад, який знаходиться на орбіті Сатурна.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: