Найбільші тренди естетичного лікування 2020

16.09.2020 0 By Chilli.Pepper

Найкращі британські експерти діляться своїми думками з приводу найбільших трендів естетичного лікування у 2020 році.

Тенденції у лікуванні приходять і йдуть, а наукові, медичні та технологічні досягнення дозволяють постійно прогресувати. Чи то неінвазивні «доопрацювання» чи пристрої, які дають більше, далі по тексту деякі з провідних естетиків Великобританії коментують нові тенденції в лікуванні, передбачені BABTAC (Британською асоціацією косметології і косметології).

Ця некомерційна компанія, ведуча членська організація у сфері краси, у Великобританії, що займається освітою і страхуванням, більше 40 років працює над підвищенням стандартів індустрії краси, лобіюючи зміни і повідомляючи про тенденції та проблеми, щоб забезпечити постійне процвітання своїх професіоналів і споживачів.

Замовити послуги з косметології та лазерної епіляції у Києві: dr-lazer.com.ua

Отже тренди 2020:

1. Натуральні результати

Натуральні “виправлення” можуть звучати як суперечність, але саме цього шукає все більшість із нас – вдосконалення, а не зміни. Деббі Томас, досвідчений експерт з лазеру та шкіри, каже, що, коли мова йде про омолодження шкіри, природного вигляду можна досягти за допомогою лазерів, а не ін’єкцій, що зменшують зморшки (наприклад, ботокс). “Вони підтримують шкіру в прекрасному стані, підвищують все, починаючи від колагену і до яскравості, одночасно усуваючи видимі недоліки, такі як пігментація, червоні вени та запалена шкіра. У них немає часу на відновлення, до якого вони звикли, тож, хоча це може бути менш очевидним підходом, це забезпечить більш збалансовану та здорову шкіру”.

View this post on Instagram

b y o n i k. ✨ how does it work? ​The Byonik uses smart pulse-triggered technology, so it adjusts its frequency to your heartbeat and releases the laser's energy into the skin in time with each beat. This allows for maximum absorption of nutrients from the antioxidant-rich hyaluronic acid gel that we use throughout the treatment. ✨ ​who is suitable for this treatment? ​The Byonik is suitable for almost any skin type and can suit a number of concerns. However, it is especially good for inflamed and/or congested skins, sensitive and/or reactive skins, or very dull, tired and dry skins. This treatment leaves little to no downtime, making it great for stressed-out skins in need of a detox or before an event. Another exciting aspect of this cold laser treatment is that we can offer it to those on Accutane and our mums-to-be! ​✨ how can I book? ​The Byonik Essential and Byonik Complete are now available as part of our new Universal Treatments and can be booked online by clicking the link in our bio, no consultation necessary! ​✨ anything else? ​If you have any other questions about our new Byonik treatments, leave a comment below!

A post shared by D.Thomas Clinic (@d.thomas.clinic) on

Доктор Трейсі Маунтфорд, медичний директор The Cosmetic Skin Clinic, каже, що нова тенденція – це «накопичення колагену». «Зростає обізнаність про переваги процедур по регенерації колагену, таких як Ultherapy (нехірургічна процедура для підтяжки і натяжки шкіри), особливо серед споживачів у віці 29-45 років, які складають 70% всіх пацієнтів Ultherapy. Ця “підкована” щодо шкіри аудиторія усвідомила переваги інвестування в їх «банк колагену» для поліпшення шкіри у довгостроковій перспективі і використовує його в якості профілактичного методу. Така неінвазивна процедура дозволяє шкірі природним чином підтягуватися і натягуватися, тому пацієнти можуть домогтися більш чіткої лінії підборіддя або природної підтяжки брів. В 2020 році це зростаюча тенденція».

 

2. Комбіновані процедури

Навіщо проводити одне лікування, якщо можна приймати два або три одночасно? «Цього року я запустила два нових методи лікування, які включали різні методи для досягнення найкращих результатів, і я прагну зробити те ж саме наступного року», – повідомляє лікар-косметолог д-р Софі Шоттер. «Вони подобаються моїм пацієнтам, оскільки перевершують всі очікування, що я полюбляю робити кожного разу. Процедури для особи з використанням радіочастоти і мікроголки за допомогою лазера, або, для більш стриманого варіанту, гідрофаціальні і омолоджуючі процедури; підхід, що поєднує і підлаштовує, який означає, що практикуючим не завжди доводиться обирати найбільш агресивний шлях».

 

3. Супер спа

Дні, коли спа-салони були просто місцем, де можна було ніжно розслабитися і носити пухнасті тапки, давно пройшли і спа-салони все частіше вводять естетичні процедури у своє меню. «Я щиро вірю, що хороше самопочуття – це гарне самопочуття всередині і зовні, тому, якщо більш естетичне лікування може дати вам впевненість у тому, що ви зможете впоратися зі світом, тоді збуджуйте його», – говорить Сара Янг, засновниця Aesthetics Collective, яка пропонує естетичні послуги в спа-салоні і працює з такими, як The Grove, Pennyhill Park і South Lodge. «Це концепція, яка більше відповідає ринкам спа-послуг в ЄС і США, де ви можете прийняти ванну вранці, а потім зробити хімічний пілінг у другій половині дня».

 

4. Кращі налаштування тіла

Процедури по догляду за тілом трансформуються. Високорівневий лікар-естетик д-р Пріма Віг нещодавно запустила The Body Clinic, що включає процедури CoolSculpting (ведуча неінвазивна процедура щодо зниження жиру); EMSculpt (процедура корекції фігури, яка допомагає наростити м’язи); Venus Legacy (технологія корекції фігури, тонізуюча і підтягує); Intraceuticals Oxygen Body (процедура для шкіри, при якій сироватки вводяться разом із киснем); і EndyMed (процедура з омолодження шкіри, що поєднує мікронідлінг і сфокусовану радіочастоту). Так само The Light Salon нещодавно додав до свого меню цільові процедури для тіла, а Baldan тільки що запустив Le Shape – лазерну процедуру для безопераційної ліпосакції. «Тенденція до зміцнення м’язів у клініці на додаток до зниження жиру зберегається у 2020 році, як і з запуском EmSculpt», – продовжує д-р Шоттер. «Ми бачимо, як новий CoolTone надходить у клініки, а розробники відомого засобу для заморожування жиру CoolSculpting в 2020 році запустять платформу для кондиціонування м’язів».

 

5. Клінічні процедури для всіх відтінків шкіри

В індустрії краси засоби по догляду за шкірою, макіяжем і волоссям із запізненням почали охоплювати всі типи шкіри і відтінки шкіри, так само як і клінічні методи лікування, такі як хімічний пілінг, індукційна терапія колагеном і лазер. Природно, це накладає на клініки і терапевтів відповідальність за те, що вони мають повну підготовку щодо лікування та управління всіма відтінками шкіри та розуміння культурних нюансів. «Ми прогнозуємо, що клініки, які інвестують у таке навчання, побачать позитивний підйом у своїй клієнтській базі», – говорить провідний естетик і засновник Black Skin Directory Дія Ауоделе.

Вона також підкреслює, що омолоджуючі процедури з використанням пристроїв на основі енергії, такі як Byonik і Alift, будуть ставати дедалі популярнішими завдяки тому факту, що вони не використовують тепло, що робить їх придатними для більш темних тонів шкіри. Нарешті, оскільки вся галузь закликає до інклюзивності, Black Skin Directory вважає, що до 2021 року бренди і розробники забезпечать клінічні випробування, зображення і рекламу, які більшою мірою відображають наше різноманітне суспільство.

 

6. Пристрої, що постачають

Пристрої постійно розвиваються, і нові бренди і компанії прагнуть вийти на ринок, одна з яких – Pureskin, заснована косметологом Джейн Мітчелл. Pureskin нещодавно розробили RESHAPE, комбіновану технологію, в якій використовуються радіочастота, вакуум, м’який лазер і світлодіоди; з чотирма технологіями, керованими через один аплікатор, він може лікувати клієнтів з голови до ніг. За цим послідували шість інших інструментів, і тепер до лінійки входять EpiLase, рішення для лазерної епіляції; Quantum, з сімома різними режимами світлодіодів для обличчя і тіла; і Vegas QS, лазерний пристрій з модуляцією добротності, яке генерує потужне лазерне випромінювання за дуже короткий час випромінювання.

Мобільні терапевти також не випускають з поля уваги інновації, і новинка від системи омолодження обличчя OXYjet – це портативний OXYjet GO. Заснований на передовому клінічному пристрої, він доставляє мікрокапсульовані кисень глибоко в дерму шкіри разом з концентрованими активними інгредієнтами. Використовуючи метод пульсуючого тиску, який був протестований, щоб гарантувати, що інгредієнти заповнюють міжклітинні простори в епідермісі (які з’являються по мірі старіння шкіри), кисневе посилення покращує регенерацію клітин шкіри і наповнює її енергією, роблячи її зволоженою і підтягнутою із нульовим часом простою.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: