Національний корпус висловить вимоги владі на Марші Нації 14 жовтня

11.10.2021 0 By Chilli.Pepper

У День захисника України, 14 жовтня, Національний корпус візьме участь у величезному Марші нації, який відбудеться з 12:00 до 16:00 у парку імені Тараса Шевченка. Це поширюється каналом повідомлень telegram Національного корпусу, повідомляє ukranews.

Національний корпус висловить вимоги владі на Марші Нації 14 жовтня | newssky.com.ua

У ході візьмуть участь ветерани, волонтери та патріоти, які захищають Україну від зовнішніх та внутрішніх ворогів. Учасники маршу віддадуть шану полеглим воїнам і оголосять вимоги нинішній владі, яка, як зазначають активісти, протистоїть українському вибору та планує відмовитися від національних інтересів України. Зокрема, виконання “формули” Штайнмаєра, поступка наданням Донбасу статусу особливого, проведення перегонів у регіонах, що тимчасово окуповані, до встановлення влади над ними.

“Тих, хто виступає проти зради національних інтересів держави, нинішня влада переслідує й за надуманими справами кидає за ґрати – справа харківських патріотів, черкаських ветеранів й багато інших. Ми вимагаємо від влади назавжди відмовитись від антидержавницьких угод”,

– повідомляє Нацкорпус.

Інші вимоги згадують адміністративний бойкот щодо проведення виборів у тимчасово окупованих областях до повного відновлення територіальної цілісності України, припинення зловживань щодо ветеранів російсько-українського конфлікту, звільнити політичних затриманих та притягнути до відповідальності противників України, прийняти законопроект про відповідальність щодо колабораціонізму.

Координатори звертаються до всіх, хто стурбований ситуацією, щоб приєднатися до маршу:

“Українці єдині у своїй спроможності боротьби з агресором. 14 жовтня у Києві на великому Марші Нації ми, патріоти, покажемо, що нас сотні тисяч, і ми готові до кінця відстоювати незалежність України та боротись за те, щоб вона стала сильною й успішною державою”.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: