На виборах у Нью-Йорку перемогла емігрантка з України

04.11.2021 0 By NS.Writer

Емігрантка родом з України Інна Верніков здобула перемогу на виборах у США. Вона пройшла до міської ради Нью-Йорка, пише fakty.com.ua.

Верніков представляє Республіканську партію США. Відомо, що на минулих виборах вона активно підтримувала 45-го президента США Дональда Трампа. Вона підтримує його політику, як на національному, так і на міжнародному рівнях.

— Головне — це зміни, які я зможу впровадити у місті… Я роблю це, бо люблю цю країну і вдячна за те, що вона нам дає. Також, як емігрантку, мене хвилює те, що, як я бачу, відбувається з країною, — каже Верніков.

На ділянці у Брукліні, яка охоплює Брайтон Біч, де балотувалася Верніков, проживають переважно євреї — вихідці із колишнього Радянського союзу.

Інна Верніков народилася у Чернівцях. До США вона емігрувала разом з батьками, коли їй було 12 років. Вона здобула адвокатську ступінь.

Після 8-річної адвокатської практики у міграційному та сімейному праві 37-річна уродженка України вирішила спробувати себе у політиці.

Депутатська практика в США оплачується, але депутати одержують невеликі гроші. При цьому українка розуміла, що, ставши депутатом, буде змушена залишити адвокатську практику. Вона зазначила, що гроші у її житті — «це не головне».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: