На базі 45-го експериментального механічного заводу планують створити індустріальний парк оборонного спрямування

23.02.2021 0 By NS.Writer

Гендиректор Концерну «Укроборонпром» Юрій Гусєв під час зустрічі з головою Вінницької ОДА Сергієм Борзовим обговорив плани щодо створення на базі 45-го експериментального механічного заводу індустріального парку оборонного спрямування.

Як пише armyinform.com.ua, про це інформує пресслужба відомства.

«Це вирішить багато нагальних проблем. Загалом, бачу великий потенціал заводу для сфери оборони», — заявив гендиректор Концерну.

Він також нагадав, що після трансформації Концерну 45-й експериментальний механічний завод увійде до складу одного із субхолдингів Оборонних систем України та отримає нові можливості економічного, технічного оздоровлення та залучення інвестицій.

«Завод сьогодні потребує завантаження замовленнями, оновлення технічної бази та, безумовно, нових молодих спеціалістів», — додав він.

Крім того, Юрій Гусєв відвідав Вінницький авіаційний завод «ВІАЗ», який свого часу спеціалізувався на ремонті літаків Ан-2, Як-18Т, Як-52 та вертольотів Ка-26.

45-й експериментальний механічний завод спеціалізується на виробництві засобів транспортування, заправки, перекачування і зберігання нафтопродуктів, деталей і приладдя для них, а також на технічному обслуговуванні й ремонті.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: