Морські спецпризначенці ССО провели навчання на кораблі США

17.05.2021 0 By NS.Writer

Морські спецпризначенці з 73 морського центру ССО провели навчання на кораблі Берегової охорони США USCGC Hamilton (WMSL-753).

Тренування спецпризначенців 73 морського центру СпП ім кошового отамана Антіна Головатого на кораблі USCGC Hamilton (WMSL-753) Фото від пресслужби центру

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на пресслужбу військової частини.

Під час навчань відпрацьовувались абордажні дії, захід на борт, ведення ближнього бою, та зачистка корабля.

Наші військові отримали неабиякий досвід по тренуванню на незнайомому їх кораблі, всі дії та їх планування відбувалось максимально оперативно.

Корабель USCGC Hamilton (WMSL-753) Берегової охорони США зранку 10 травня зайшов до Одеси де наші спецпризначенці мали змогу провести тренування.

Також американські моряки вже встигли провести спільні тренування з військовослужбовцями Військово-Морських Сил ЗС України.

Перед заходом до порту USCGC Hamilton (WMSL-753) провів спільні маневри у Чорному морі з флагманом Морської охорони ДПСУ корабель «Григорій Куроп’ятников».

За планом спільних навчань кораблі прикордонних відомств США та України на переході морем відпрацьовували злагодженість дій у міжнародній тактичній групі.

Елементи спільного маневрування із нарощуванням складності, в тому числі й з відбиттям повітряного нападу, майже не довелось імітувати.

Американський корабель зайшов до Чорного моря наприкінці квітня, до прибуття в Україну відвідував Грузію та провів тренування з її Береговою охороною.

Фрегат USCGC Hamilton відноситься до кораблів типу Legend, які замінюють на службі побудовані у 1960-х роках кораблі Hamilton за програмою Deepwater.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: