Молодші лейтенанти Загальновійськової академії Сен-Сір Коеткідан успішно пройшли стажування у вітчизняному військовому виші

07.02.2021 0 By NS.Writer

Стажування молодших лейтенантів Загальновійськової академії Сен-Сір Коеткідан Збройних сил Французької Республіки мало на меті підвищити рівень володіння українською мовою, а також ознайомити з системою інтегрованої підготовки військових фахівців та особливостями організації освітньої програми курсантів ВВНЗ.

Про це пише АРМІЯINFORM.

Зокрема, програма курсу передбачала заняття на кафедрах: спеціальної мовної підготовки, зарубіжної військової інформації, геоінформаційних систем і технологій, воєнної політології, мовного стажування, правового забезпечення, фінансового забезпечення військ, військової психології та педагогіки, а також офіцери ознайомилися з історією розвитку Збройних Сил України, культурою, побутом та звичаями українського народу. Для військовослужбовців Французької Республіки було організовано відвідування музеїв та історичних місць столиці України. Про це повідомляє сайт військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Зважаючи на те, що більшість офіцерів Військового інституту мала практичний досвід участі в АТО/ООС, а представники Французької Республіки брали участь у міжнародних миротворчих операціях, це стажування стало нагодою для міжнародного обміну досвідом та впровадження його в освітню програму навчально-виховного процесу у Військовому інституті.

Під час зустрічі з офіцерами Збройних сил Французької Республіки заступник начальника Військового інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Сергій Мотика зазначив, що дане стажування є яскравим прикладом плідної співпраці між Військовим інститутом і Загальновійськовою академією Сен-Сір Коеткідан та наголосив на важливості подальшого співробітництва.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: