Mnemonic з українським співзасновником підняв $4 млн

10.12.2021 0 By NS.Writer

Стартап Mnemonic із Сан-Франциско залучив $4 млн інвестицій від кількох фондів. Його співзасновник — українець Андрій Ясинецький, що переїхав до США і раніше працював в Uber та Google. Про це повідомляє Forbes, пише ain.ua.

Співзасновник стартапу Андрій Ясинецький, фото з його Facebook

– Стартап підтримали фонди Monochrome Capital (його керівний партнер Бен Меткалф є також співзасновником Mnemonic), Sound Ventures (фонд, заснований актором Ештоном Кутчером), Tribe Capital, HackVC, а також інвесторів-янголів з Coinbase, IntoTheBlock, а також з американо-української People.ai.

– Команда стартапу працює над сервісом, що допомагає компаніям слідкувати за NFT-ринком та досліджувати його, а також у створенні власних додатків з використанням API сервісу.

– Стартап працює у стелс-режимі з квітня 2021 року, але вже домовився про партнерство із відомими гравцями цього ринку, включаючи Dapper Labs, Yat та Mintable.

«Ми будуємо наріжну дата-інфраструктуру для нової ери NFT-додатків та Web3-екосистеми. Якщо ви захоплюєтесь дата-платформами, пошуком, масштабною інфраструктурою, метавсесвітами та майбутнім інтернету, давайте говорити, ми активно набираємо людей на різні ролі», — пише Ясинецький. За його словами,в команді уже є люди, які раніше працювали в Uber, Google та Reddit.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: