Мінагрополітики розподілило на компенсації за будівництво ферм 490 млн

19.12.2021 0 By NS.Writer

Міністерство аграрної політики та продовольства опрацювало заявки від 43 агрокомпаній на часткове відшкодування вартості будівництва та реконструкції 65 тваринницьких ферм та комплексів, доїльних залів, підприємств із переробки сільськогосподарської продукції та нарахувало 491,05 млн грн безповоротної дотації за 2021 рік, пише biz.censor.net.

Про це йдеться в повідомленні Мінагрополітики за підсумками засідання комісії міністерства для надання державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції за напрямом часткове відшкодування вартості об’єктів.

«За результатами засідання 43 суб’єкти господарювання включено до реєстру суб’єктів господарювання, яким нараховано часткове відшкодування вартості 65 об’єктів у обсязі 890,67 млн грн. Обсяг асигнувань за даним напрямом державної підтримки становить 491,05 млн грн. Розподіл бюджетних коштів між суб’єктами господарювання здійснено пропорційно нарахованим сумам часткового відшкодування вартості об’єктів у межах бюджетних асигнувань», — зазначається у повідомленні.

Зокрема, цьогоріч державою буде відшкодована вартість будівництва та реконструкції прийнятих в експлуатацію 43 об’єктів у скотарстві, 7 — у свинарстві; 6 — у птахівництві, 1 — у вівчарстві, 1 — у кролівництві та 7 — з переробки сільськогосподарської продукції.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: