Meta запускає навчальний центр підтримки для українського бізнесу

25.07.2022 0 By NS.Writer

Корпорація Meta (Facebook) продовжує підтримувати Україну і запускає програму допомоги для відновлення економіки країни. Йдеться про спеціалізований навчальний центр підтримки для українського бізнесу, повідомила пресслужба Мінцифри, пише forbes.ua.

Ілюстративне фото

Програма включатиме різноманітні освітні безплатні ресурси для українських підприємців. Понад 20 курсів Blueprint і навчальна платформа Meta Boost допоможуть опанувати навички володіння компанією та проводитимуть онлайн-зустрічі для підприємців.

У майбутньому планується фінансова підтримка Meta в розмірі $1,5 млн, щоб українські малі та середні підприємства могли проводити рекламні кампанії на платформах корпорації (деталі про це будуть повідомлені окремо згодом).

За даними Програми розвитку ООН, через російське вторгнення 50% українських підприємств повністю закрилися, тоді як інша половина змушена працювати набагато менше від своїх можливостей.

Три місяці поспіль трималася тенденція відновлення роботи малого бізнесу, свідчать дані опитування Європейської бізнес асоціації. Тоді як у березні не працювало 42% опитаних нами підприємців, а у квітні — 26%, у травні без роботи залишалися тільки 17% МСБ. Серед непрацюючих компаній 16% планують відновлювати роботу. До того ж 21% МСБ вже працюють у повному обсязі, а 38% — частково або з обмеженнями.

Водночас погіршується оцінка підприємцями власної фінансової стійкості. 34% повідомляли, що їхніх фінансових резервів вистачить на кілька місяців, раніше таких було 40%.

Читайте також на Newssky «„Ми розглядаємо питання про оголошення Росії державою-спонсором тероризму“, — посол США Брінк» та дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: